Laatste nieuws:

NAARDEN, 31 juli 2017 10:47

ISO 17025 accreditatie voor Endress+Hauser

Endress+Hauser heeft de hoogst haalbare erkenning voor kalibratie van de Raad voor Accreditatie (RvA) ontvangen. Het eigen laboratorium voor herkalibraties van flowmeters en druktransmitters in Nederland (Naarden) is geaccrediteerd volgens ISO17025. Dit is de hoogste kalibratiestandaard die u de zekerheid geeft dat Endress+Hauser technisch bevoegd is om kalibraties uit te voeren.

Het kalibratielaboratorium voor herkalibraties van flowmeters en druktransmitters van Endress+Hauser in Naarden is geaccrediteerd volgens ISO17025.'
Het kalibratielaboratorium voor herkalibraties van flowmeters en druktransmitters van Endress+Hauser in Naarden is geaccrediteerd volgens ISO17025.
1/1
ISO17025 gaat verder dan alleen kwaliteitsborging. De norm is onder andere ook afgestemd op het personeel dat de kalibraties uitvoert, op de kalibratieruimte, op de kalibratiemethodes en de juiste toepassing van meetonzekerheden. De scope van deze accreditatie is op de website van de RvA terug te vinden.

Zekerheid kwaliteit

Kalibratie is in veel gevallen een terugkomend fenomeen. Hoewel de langetermijnstabiliteit van instrumenten tegenwoordig zeer goed is, geeft kalibratie zekerheid. Hiermee kunnen gebruikers de kwaliteit van hun productie garanderen voor hun klanten en mogelijk voor controlerende instanties.

Endress+Hauser kalibreert verschillende meetprincipes, zoals flow, druk, temperatuur, pH, geleidbaarheid en dichtheid. Additioneel voeren wij ook kalibraties uit van instrumenten afkomstig van andere leveranciers. Ook kunnen we kalibraties op locatie uitvoeren. Dit heeft als voordeel dat procesonderbrekingen minimaal zijn.

bron: Endress+Hauser

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (1)

30 november 2022 -
Engineering Event SAFETY

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden