Laatste themanieuws:

Abonneren op het vakblad Aandrijven & Besturen (ab)

Als abonnee van ab wordt u maandelijks volledig op de hoogte gehouden van de markt van aandrijven en besturen.

aandrijven en besturenab behandelt de ontwikkeling, modificatie en instandhouding van machines, installaties en productlijnen, waarin motion control en aandrijf- en besturingstechnieken is toegepast. Applicatie- en bedrijfsrapportages en interviews combineert de redactie met vaste onderwerpen zoals aandrijftechniek, besturingstechniek, motion control, industriële netwerken, industrial maintenance en productieautomatisering.

Doelgroep: Hoofd Tekenkamer, constructeurs, ontwerpers, (hoofd) Research & Development, (hoofd) Technische Dienst, Onderhoudsmanagers, docenten en studenten HTS/TU

Abonneren op de ab nieuwsbrief

De wekelijkse ab nieuwsbrief houdt u op de hoogte van het laatste nieuws en productinformatie uit de markt van aandrijven en besturen. Maandelijks wordt er een thema nieuwsbrief uitgestuurd nog voordat het betreffende themanummer in de bus ligt. U bent dus als eerste geïnformeerd! 

Wilt u zich aanmelden voor een gratis abonnement op de ab nieuwsbrief? Direct abonneren!

Nieuwsbrief

De gratis ab e-nieuwsbrief verschijnt eenmaal per week. Meld u aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de Motion & Control branche.

 

Meld u nu aan!AB nieuwsbrief