Laatste themanieuws:
Adverteren

Adverteren is mogelijk op aandrijvenenbesturen.nl, in de ab e-mail nieuwsbrieven en in het vakblad ab.
Aandrijvenenbesturen.nl is de meest uitgebreide en volledige online informatiebron voor de technisch specialist. Het enige echte vertrekpunt voor de professional: actueel en dicht bij de markt. Als het gaat om een online platform voor vakmensen, is dit de site voor en over de motion control branche. Nieuws, evenementen, mens en bedrijf, merken, productinformatie, carrière, techniek, thema's, leveranciers, productnieuws en maintenance.

  Tariefkaart AB-website

Intensief contact met de branche
Uniek aan de website van Aandrijvenenbesturen.nl is het intensieve contact met de doelgroep. Lezers kunnen direct op nieuwsberichten van de vakredactie reageren. De dagelijkse praktijk komt dus duidelijk aan het licht. Door de interactie op de site en het wekelijks contact via de e-mailnieuwsbrief, weet Aandrijvenenbesturen.nl echt wat er speelt. Resultaat: hoge bezoekfrequentie en een lange verblijfs-duur op de site. Lees de brochure met alle proposities voor uw online productcommunicatie, zowel op de website als in de nieuwsbrief.

  Tariefkaart AB Nederlands
  Tariefkaart AB Engels
   Engineering Mediabrochure 2020

Adverteren in het vakblad ab
ab behandelt de ontwikkeling, modificatie en het onderhoud van machines, installaties en productielijnen, waarin motion control en aandrijf- en besturingstechnieken zijn toegepast. De redactie combineert applicatieartikelen, bedrijfsreportages en interviews met vaste onderwerpen op het gebied van aandrijftechniek, besturingstechniek, motion control, industriële netwerken zoals ethernet, industrial maintenance en productieautomatisering.

ab is bestemd voor:constructeurs, ontwerpers, (hoofd) Research & Development, (hoofd) Technische Dienst, Hoofd Tekenkamer, Onderhoudsmanagers, docenten en studenten HTS/TU.

Adverteren in de ab e-mail nieuwsbrieven
Wekelijks verschijnt de nieuwsbrief in de e-mailbox van talloze professionals in de branche. Naast deze wekelijkse nieuwsbrief brengt Aandrijvenenbesturen.nl elke maand ook een special die aansluit bij het vakblad a&b. Als adverteerder kunt u advertorials plaatsen in de nieuwsbrieven.
En met de complete database van Aandrijvenenbesturen.nl zijn de e-mailadressen van alle professionals direct beschikbaar voor een scherpe e-mailactie. Goed om uw boodschap multimediaal te communiceren.
Online bannering: betrouwbare resultaten

Contact

Onze accountmanagers helpen u graag verder bij het het inplannen van uw campagne.
Neem contact op met:

Dennis Wielheesen
Telefoon: +31 (0)6 53 69 24 61
E-mail: d.wielheesen@mybusinessmedia.nl

  
René Wibbelink

Telefoon: +31 (0)570 50 43 43
E-mail: r.wibbelink@mybusinessmedia.nl

Urban Hoek
Telefoon: +31 (06) 82 05 92 55
E-mail: u.hoek@mybusinessmedia.nl


U kunt ook via het contactformulier uw reactie geven of vraag stellen aan ons sales team!
Efficiënt Aandrijven Event 2019

 

  Efficient Aandrijven Event 2019  

 

Aandrijven & Besturen organiseert in samenwerking met Federatie Aandrijf- en automatiseringstechniek (FEDA), Engineersonline, Kunststof & Rubber, Product en Vraag & Aanbod het event Efficient Aandrijven 2019. 

 

Meer informatie   |  Inschrijven

       Partners Efficient Aandrijven 2019

 

helukabel bv     Danfoss     Bosch Rexroth  
Festo     KSB     Bauer Gear Motor  
SMC     Yaskawa     Elsto Drives en Controls 
Lenze    Dertec     weg  

 

lapp     kaeser     semiotic labs  

 

sew eurodrive     Parker Hannifin     AC Solutions  

 

TTMS     Feda     Groneman  
ABB     az hollink     KEEA  

 

 

 

Sales
Rob Swart, 06 227 96 633
r.swart@mybusinessmedia.nl

Marketing

Stella de Jong, 0570 - 504 331
s.jong@mybusinessmedia.nl


powered by