Laatste themanieuws:

Adverteren

Adverteren is mogelijk op aandrijvenenbesturen.nl, in de ab e-mail nieuwsbrieven en in het vakblad ab.
Aandrijvenenbesturen.nl is de meest uitgebreide en volledige online informatiebron voor de technisch specialist. Het enige echte vertrekpunt voor de professional: actueel en dicht bij de markt. Als het gaat om een online platform voor vakmensen, is dit de site voor en over de motion control branche. Nieuws, evenementen, mens en bedrijf, merken, productinformatie, carrière, techniek, thema's, leveranciers, productnieuws en maintenance

Intensief contact met de branche
Uniek aan de website van Aandrijvenenbesturen.nl is het intensieve contact met de doelgroep. Lezers kunnen direct op nieuwsberichten van de vakredactie reageren. De dagelijkse praktijk komt dus duidelijk aan het licht. Door de interactie op de site en het wekelijks contact via de e-mailnieuwsbrief, weet Aandrijvenenbesturen.nl echt wat er speelt. Resultaat: hoge bezoekfrequentie en een lange verblijfs-duur op de site. Lees de brochure met alle proposities voor uw online productcommunicatie, zowel op de website als in de nieuwsbrief.

  Tariefkaart AB 2019 NL
  Factsheet AB 2019 NL

Adverteren in het vakblad ab
ab behandelt de ontwikkeling, modificatie en het onderhoud van machines, installaties en productielijnen, waarin motion control en aandrijf- en besturingstechnieken zijn toegepast. De redactie combineert applicatieartikelen, bedrijfsreportages en interviews met vaste onderwerpen op het gebied van aandrijftechniek, besturingstechniek, motion control, industriële netwerken zoals ethernet, industrial maintenance en productieautomatisering.

ab is bestemd voor:constructeurs, ontwerpers, (hoofd) Research & Development, (hoofd) Technische Dienst, Hoofd Tekenkamer, Onderhoudsmanagers, docenten en studenten HTS/TU.

Mediabrochure 2019 NL
Mediabrochure Engineering 2019 EN
Lezersprofiel AB

Adverteren in de ab e-mail nieuwsbrieven
Wekelijks verschijnt de nieuwsbrief in de e-mailbox van talloze professionals in de branche. Naast deze wekelijkse nieuwsbrief brengt Aandrijvenenbesturen.nl elke maand ook een special die aansluit bij het vakblad a&b. Als adverteerder kunt u advertorials plaatsen in de nieuwsbrieven.

En met de complete database van Aandrijvenenbesturen.nl zijn de e-mailadressen van alle professionals direct beschikbaar voor een scherpe e-mailactie. Goed om uw boodschap multimediaal te communiceren.

Online bannering: betrouwbare resultaten 

  

 


Contact
Onze accountmanagers helpen u graag verder bij het het inplannen van uw campagne.
Neem contact op met:

 

Rob Swart
Telefoon:            +31 (0)6 22 796 633
E-mail:               r.swart@mybusinessmedia.nl

 

Dennis Wielheesen
Telefoon:            +31 (0)570 50 43 85
E-mail:               d.wielheesen@mybusinessmedia.nl  

Of met onze binnendienst


René Wibbelink
Telefoon:            +31 (0)570 50 43 43
E-mail:               r.wibbelink@mybusinessmedia.nl


U kunt ook via het contactformulier uw reactie geven of vraag stellen aan ons sales team!


Specificaties online advertentiemateriaal

 

 specificaties online adverteren MYbusinessmedia.

Van onze partners meer (2)...

DIS Sensors

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Vacatures

Nieuwsbrief

De gratis ab nieuwsbrief verschijnt tweemaal per week. Meld u aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.Knop nieuwsbrief

 

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief