Laatste nieuws:

, 28 maart 2024 12:12

Pilz Nederland en MA-IT bundelen ‘safety’-krachten

Ze vinden elkaar al langer in het werkveld, maar Pilz Nederland en MA-IT MyAutomation hebben hun samenwerking nu ook ‘formeel’vastgelegd – in een strategische samenwerkingsovereenkomst.

Aram Malas, managing director MA-IT MyAutomation (links) en Peter Eland, algmeen directeur Pilz Nederland schudden de hand op hun strategische samenwerking.'
Aram Malas, managing director MA-IT MyAutomation (links) en Peter Eland, algmeen directeur Pilz Nederland schudden de hand op hun strategische samenwerking.
1/1
Met de krachtenbundeling zo stellen beide partijen in hun toelichting zijn zij "in staat de Nederlandse markt een unieke propositie op het gebied van veiligheid te bieden; van veiligheidsoplossingen ontwikkelen en implementeren tot het opleiden van personeel".

 

'Aanvullen en versterken'

"Wij werken al geruime tijd samen voor grote projecten en inmiddels zijn vele MA-IT collega's door ons opgeleid op het gebied van machineveiligheid. Door deze samenwerking bleek dat we elkaar uitstekend aanvullen en versterken. Dit partnerschap is dan ook de volgende stap en verdieping in onze samenwerking. Hiermee kunnen we klanten nog beter ontzorgen en samen de wereld iedere dag een beetje veiliger maken"", zegt algemeen directeur van Pilz Nederland Peter Eland.

'Techniek en mensen'

Ingenieuwsbureau MA-IT MyAutomation is actief in de industriële automatisering. Engineers van MA-IT nemen regelmatig safety-trainingen af bij Pilz. "Men zegt weleens; safety first. En dat is precies de visie die we hebben als het gaat om techniek en mensen", stelt Aram Malas, managing director van MA-IT MyAutomation.

 

 

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (12)

22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
23 april 2024 - Stuttgart (D)
Control
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden