Laatste nieuws:

, 6 maart 2024 11:08

‘Onze missie is om de mensen in de techniek bij elkaar te brengen’

Vader en zoon Bert en Jelle Karper – beiden ervaren technici – hebben de online hub Techpijler gelanceerd. Bestemd voor technici om elkaar te ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden. Ook willen ze via het platform bedrijven helpen met het werven van technisch personeel te werven en samenwerking, innovatie en kennisdeling in de branche bevorderen.

Vader en zoon Bert en Jelle Karper – beiden ervaren technici – hebben de online hub Techpijler gelanceerd.'
Vader en zoon Bert en Jelle Karper – beiden ervaren technici – hebben de online hub Techpijler gelanceerd.
Rechts
1/2
"Onze missie is om de mensen in de techniek bij elkaar te brengen door ze te motiveren om samen te werken.", zegt Jelle Karper, mede-eigenaar van Techpijler. Online samenwerking staat daarbij centraal. Monteurs kunnen online een storing plaatsen en direct hulp te krijgen van andere aanwezige storingstechnici om de productiestilstand drastisch te verminderen. Ook kunnen de leden kennis delen via het forum en vanachter hun computer kennis opdoen met korte, praktische trainingen in meer dan 35 talen.

Abonnementsvormen

Op Techpijler krijg je met een gratis account volledige toegang tot de twee ‘pijlers' Techhulp forum & Stap in de techniek van de zes waar het platform op is gestoeld. En je krijgt gedeeltelijke toegang tot de pijler Vraag en aanbod. De drie betaalde abonnementsvormen (Start, Zzp of Bedrijf) geven je toegang tot de extra pijlers en voordelen die bij de specifieke abonnementen horen. Je bekijkt de abonnementen en prijzen op de tarievenpagina van Techpijler. Het platform biedt een proefperiode van 7 dagen voor iedereen die voor het eerst een betaalde abonnementsvorm kiest. Zo kun je kosteloos kennismaken met de oplossingen en ondersteuning die Techpijler biedt voor jouw uitdagingen als monteur of bedrijf in de Nederlandse industrie.

Grote behoefte

Vader en zoon werken al meer dan 30 jaar in de industrie als monteurs, engineers en technisch trainers. Zij kregen in deze periode te maken met verschillende uitdagingen die soms moeilijker op te lossen waren dan nodig vanwege een gebrek aan samenwerking, kennisdeling of een tekort aan technisch personeel. Ze wisten dat het anders moest.

Na een onafhankelijk marktonderzoek en gesprekken met bedrijven in de Nederlandse industrie - waaruit bleek dat er een grote behoefte was aan een landelijk techniekplatform - creëerden Bert en Jelle zelf de oplossing. "Omdat er nog niets vergelijkbaars bestond, konden mannen, vrouwen, werkgevers en zzp'ers werkzaam in de industrie elkaar lastig vinden en ondersteunen. Techpijler dicht deze kloof.", zegt Bert Karper.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (12)

22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
23 april 2024 - Stuttgart (D)
Control
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden