Laatste nieuws:

, 7 mei 2024 09:39

NSK investeert 1,6 miljoen in ‘afkortlocatie’ Tilburg

Op 15 mei opent NSK officieel de nieuwe afkortlijn in het Europese distributiecentrum in Tilburg. Met de installatie is een complete investering van 1,6 miljoen euro gemoeid. De lijn brengt voor het Europese vasteland de levertijd voor de lineaire geleidingen van het concern op zeven dagen. NSK Europe heeft in het Engelse Newark een locatie voor klanten in het Verenigd Koninkrijk en Ierland

'
1/1
Eduardo Rodriguez, directeur van Seiki MU Linear Motion en sector directeur Industrial Services bij NSK Europe, zegt: "Nu klanten in heel Europa vragen om snellere leveringen en kortere responstijden, stelt de nieuwe fabriek in Tilburg ons in staat om lineaire geleidingen binnen enkele dagen op het hele continent te leveren. De locatie in Tilburg, in het hart van Europa, verdrievoudigt onze bestaande capaciteit en met een gegarandeerde kwaliteit zijn we beter dan ooit in staat om snel te reageren op de behoeften van onze klanten."

Meer dan 1000 stuks per week

De lijn in Tilburg snijdt de lineaire geleidingen op maat en brengt onder andere afschuiningen op de rails aan. Ook kan de voorspanning worden aangepast en de loopwagens worden gemonteerd. De geleidingen worden met laser voorzien van klantreferenties, gereinigd en verpakt. Draait de fabriek op volle capaciteit dan is volgens NSK een productie van meer dan 1000 stuks per week mogelijk.

 

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (8)

28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Frankfurt Am Main (D)
ACHEMA
19 juni 2024 - Metaal Katthedraal, Utrecht
FEDA Business Inspiration Day
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden