Laatste nieuws:

, 26 maart 2024 15:10

De eerste UL-listed motorkabel voor kabelgoten én kabelrupsen

Exporteer je machines naar de VS en Canada dan ken je UL-certificering. Normaal gesproken zijn kabels met UL-goedkeuring alleen bedoeld voor vaste installatie of incidentele beweging. UL-goedkeuring voor continu bewegende kabelrupskabels? Die bestond niet, maar is er nu wel nu. Dat zegt igus. Hun nieuwe chainflex kabel CF33.UL heeft namelijk de UL-vermelding ‘Flexible Motor Supply Cable according to UL 2277’.

De chainflex-kabel CF33.UL is 's werelds eerste motorkabel voor kabelrupsen en kabelgoten (TC-ER) met UL-goedkeuring en een functionele garantie van vier jaar. (Foto: igus B.V.)'
De chainflex-kabel CF33.UL is 's werelds eerste motorkabel voor kabelrupsen en kabelgoten (TC-ER) met UL-goedkeuring en een functionele garantie van vier jaar. (Foto: igus B.V.)
1/1
Volgens maker igus is dit dan ook de eerste motorkabel in de wereld voor bewegende kabelrupsen en statische kabelgoten (TC-ER) met UL-goedkeuring. En de chainflex kabel CF33.UL heeft een functionele garantie van vier jaar in de kabelrups.
"Met de nieuwe motorkabel bieden we onze klanten een kabeltype dat geschikt is voor zowel kabelrupsen als kabelgoten. Een connectie zoals bijvoorbeeld een connectorverbinding is niet langer nodig", stelt Sebastiaan Koelewijnt, productmanager van de business-unit chainflex-kabels.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (12)

22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
23 april 2024 - Stuttgart (D)
Control
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden