Laatste nieuws:

, 13 februari 2024 12:32

AI in productie in derde Industrial Ethernet Week

Van 27 tot 29 februari 2024 organiseert de HARTING Technology Group voor de derde keer de Industrial Ethernet Week, gericht op ‘generative Generative AI in productietoepassingen, kansen en uitdagingen bij de installatie van fabrieksnetwerken en moderne manieren van apparaatontwerp met behulp van datamodellen.

'
1/1
Gedurende drie dagen nemen sprekers je online mee door de huidige ontwikkeling van industriële transformatie en tonen oplossingen en ‘best practices' mrt inzichtelijke ‘use cases', discussies, presentaties en technologie-sessies. Onder de gasten bevinden zich sprekers van Belden, Amazon Web Services, Sick, Halerium, Mitsubishi Electric, Iconics, Würth Elektronik, SPE Industrial Partner network, Softing, Supplyframe, IoT UseCase. Samen met HARTING experts zullen zij live verslag doen vanaf het HARTING Forum in Espelkamp en online streamen naar meer dan 50 landen wereldwijd.

AI en IIoY

Dag één richt zich op AI en IIoT-platforms. Amazon Web Services laat zien hoe generatieve AI nu al wordt gebruikt in de industrie en welke ontwikkelingen in de toekomst te verwachten zijn. Het programma wordt vervolgd met een demonstratie van AI- en IIoT-ondersteunde flexibele smart factory platforms van ICONICS en Mitsubishi Electric. De eerste dag wordt afgesloten met een paneldiscussie over de implementatie van AI-oplossingen in de maakindustrie.

Netwerken en fabriekstoepassingen

 

De tweede dag kijkt naar de installatie van hoogwaardige netwerken in fabriekstoepassingen. Softing IT Networks zal laten zien hoe veelvoorkomende problemen met end-to-end Profinet-bekabelingstoepassingen kunnen worden herkend en opgelost. De bijbehorende uitdagingen van installatie op locatie en mogelijke oplossingen zullen ook worden besproken. HARTING geeft daarna industriële Ethernet-connectiviteit onder zware omstandigheden, met geteste kabelassemblages voor plug & play-gebruik. Aan het einde van dag ligt de nadruk op engineeringgegevens en hoe deze ontwikkelaars ondersteunen bij het ontwerp van apparatuur.

‘Design-to-source'-platforms

 

De derde dag richt zich op moderne benaderingen van apparaatontwerp met behulp van design-to-source platforms. Productexperts van Belden en SICK zullen laten zien hoe Single Pair Ethernet het veldniveau verbindt met bestaande Ethernetnetwerken. Würth Elektronik gaat in op Power over Ethernet (PoE) in interfaceontwerp. De week wordt afgesloten met een open discussie over kosten- en risicobeheer in nieuwe elektronicaontwerpen.
Meedoen? Registreer je dan via deze link en doe online mee.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (5)

12 maart 2024 - Jaarbeurs Utrecht
ESEF/TECHNISHOW
19 maart 2024 - Messe Stuttgart
LogiMAT
26 maart 2024 - de Basiliek, Veenendaal
Industrial Ethernet event
26 maart 2024 - Brussels Expo
Machineering
22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden