Laatste nieuws:

, 20 september 2023 15:35

In 2025 ‘Bosch gebundeld’ op nieuwe locatie in Eindhoven

Om optimaal gebruik te maken van elkaars ervaring en kennis bundelen een aantal divisies van Bosch in Nederland hun krachten op een nieuwe, gezamenlijke locatie in Eindhoven. Vanaf de tweede helft van 2025 zullen Bosch Rexroth, Bosch Security Systems, ItoM (Ideas to the Market), Robert Bosch B.V. en Robert Bosch Investment gehuisvest zijn in Gebouw TX op Strijp-T in Eindhoven. In de voormalige machinefabriek zullen dan ongeveer 600 Bosch-medewerkers zijn gehuisvest.

'
1/1
"Bosch blijft investeren in de toekomst en de medewerkers. Door meerdere divisies in een hightech omgeving samen te brengen stimuleren we de onderlinge samenwerking. Daarnaast biedt ook de nabijheid van onderwijs- en kennisinstellingen extra kansen," zegt Patrick Incoletti, directeur Bosch Benelux. "De aanwezigheid van Bosch past volledig binnen het model van Strijp-T waarin Make-Create-Innovate centraal staat."
De 270 meter lange en 67,5 meter brede fabriek wordt momenteel getransformeerd tot een modern en energiezuinig bedrijfsgebouw met respect voor de historie en architectonische waarde," aldus Boudie Hoogedeure van verhuurder Geva Vastgoed B.V. toe. Er is gekozen voor een verduurzaamd gebouw, dat wordt omgebouwd in regel met alle energienormen en met Groenverklaring van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, wat volledig past in het duurzaamheidsbeleid van Bosch.

 

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (10)

14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden