Laatste nieuws:

, 16 juni 2021 11:11

ABF stelt Ben van Oosterhout aan als CEO

ABF, een groep technische handelsbedrijven in Roosendaal en een Europese speler op het gebied van lagers en elektromotoren, benoemt Ben van Oosterhout tot CEO. Van Oosterhout, reeds 8 jaar in dienst bij de organisatie als commercieel directeur, heeft op 1 juni het stokje overgenomen van eigenaar Quirijn Fabrie.

'
1/1
De benoeming maakt deel uit van enkele organisatorische wijzigingen en verbeteringen. Hiermee is het familiebedrijf, in 1992 opgericht door Aad Fabrie, voorbereid op de toekomst. "Deze rol vertrouw je alleen toe aan iemand die zich in alle facetten van sterk leiderschap heeft bewezen", aldus Fabrie. "In Ben van Oosterhout heb ik de juiste persoon gevonden. Hij combineert strategisch en commercieel management met solide ethisch inzicht. Dat is wat een onderneming anno 2021 nodig heeft om zich duurzaam te onderscheiden."

Quirijn Fabrie, die zich twintig jaar heeft beziggehouden met de groei van ABF tot een bedrijf met meer dan 30 miljoen euro omzet en 90 medewerkers, geeft aan dat de tijd rijp is voor verandering. Nu hij de juiste opvolger gevonden heeft, kan hij zijn aandacht verleggen naar andere zaken binnen de organisatie. "Voortaan kan ik me vooral richten op projecten van mijn keuze en hier meer aandacht en tijd aan besteden. Iets wat ik bijzonder leuk vind om te doen."

De CEO kijkt uit naar zijn nieuwe rol. "ABF is een uitdagend bedrijf waar ik graag werk", licht Van Oosterhout toe. "Ik haal veel voldoening uit het optimaal samenstellen en motiveren van ons team. Vooral de durf in ons ondernemerschap en het af en toe buiten de gebaande paden denken maakt dat ik elke dag met veel plezier aan de slag ga."

De komende jaren zullen bij de onderneming in het teken staan van het verder volgen van het ingeslagen groeipad, verdere automatisering en optimalisatie van logistieke processen. ABF wil een vooruitstrevende en onderscheidende onderneming zijn waar mensen zich gewaardeerd voelen en waar een sfeer van onderling vertrouwen heerst.

bron: ABF

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (7)

5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Frankfurt Am Main (D)
ACHEMA
19 juni 2024 - Metaal Kathedraal, Utrecht
FEDA Business Inspiration Day
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden