Laatste nieuws:

DEVENTER, 16 maart 2009 10:54

EAO Benelux ontvangt Elektro-Data Product of the Year award

Op het kantoor van EAO Benelux in Dordrecht is de Elektro-Data Product of the Year award uitgereikt aan Dave Polman, de kersverse directeur van dit bedrijf. Bij het in ontvangst van oorkonde en een bos bloemen vertelde Polman dat hij deze prijs als een erkenning ziet voor de innovatiedrang die ‘door de hele EAO-organisatie dreunt'.

MYbusinessmedia's account manager Rob Swart en hoofdredacteur Elektro-Data Richard Bezemer overhandigen de oorkonde aan EAO Benelux directeur Dave Polman. 
'
MYbusinessmedia's account manager Rob Swart en hoofdredacteur Elektro-Data Richard Bezemer overhandigen de oorkonde aan EAO Benelux directeur Dave Polman.
1/1

Polman: "We stimuleren bij al onze medewerkers om ideeën voor nieuwe producten en applicaties in te dienen. Dat gaat per land, via speciale formulieren die de medewerker helpen om zijn of haar idee zo goed mogelijk te verwoorden. Een club van vier mensen op het hoofdkantoor in Zwitserland geeft binnen één week feedback. Dat werkt enorm stimulerend", vertelt Polman enthousiast.
EAO Benelux is met de inzending aanraakgevoelige drukknoppen uiteindelijk als winnaar uit de bus gekomen bij de Elektro-Data ‘Product of the year 2008' contest. Bij de rechtstreekse beoordeling van de collega-genomineerden zat het bedrijf al bij de eerste; de webpoll onder de lezers bevestigt dit nog eens.

Op glas 

De drukknoppen zijn plaatsbaar op glas en daarmee geschikt voor toepassing in het openbaar vervoer. Je kunt daarbij denken aan plaatsing op treinen, trams en bussen. De serie-58 laat zich zonder te boren plaatsen. Dit is een groot voordeel ten opzichte van de normale gang van zaken waarbij een (dure!) uitsparing in het glas moet worden gemaakt.
Het aanraakvlak is van geanodiseerd aluminium en heeft een thermoplastische behuizing met een rode, groene, gele of blauwe kleur. Er zijn twee versies van de serie-58 beschikbaar: enkelzijdig en dubbelzijdig. Op het aanraakvlak zijn klantspecifiek diverse symbolen te graveren. Verdere eigenschappen zijn: beschermingsklasse IP67, een temperatuurbereik van -40 °C tot +80 °C, LED-verlichting, conform de CE- en e1-normering en een optie voor het graveren van brailleteksten.
In Elektro-Data 4 (april) verschijnt een artikel over EAO en haar product- en marktfilosofie.

bron: Elektro-Data

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (10)

14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden