Laatste nieuws:

, 30 augustus 2023 00:00

Universal Robots kondigt nieuwe trainingen aan

Sinds de ‘opening’ in 2016 hebben al meer dan 200.000 robotica-enthousiastelingen zich ingeschreven aan de Universal Robots Academy voor een gratis opleiding. Die kunnen ze online volgen, maar wereldwijd zijn er ook al meer dan 119 fysieke trainingscentra, onder andere bij Gibas Automation in Nijkerk

'
1/1
"Het is fantastisch om te zien dat zoveel robotica-enthousiastelingen over de hele wereld zich bij ons hebben aangesloten om hun roboticavaardigheden te verbeteren en te profiteren van de trainingen die wij bieden", zegt Mikkel Vahl, global head of Academy and Education. "Dit speelt een belangrijke rol in het vervullen van onze missie, namelijk: automatisering voor iedereen, overal." Vergeleken met andere industriële robots zijn cobots eenvoudiger te programmeren en te bedienen. "Maar of iemand nu applicatie-engineer, robotica-expert of nieuweling op het gebied van robotica is, iedereen heeft baat bij het volgen van een door een instructeur geleide training."

Nieuwe trainingen op komst

De 200.000 gebruikers van UR Academy komen uit meer dan 130 verschillende landen en hebben allemaal gratis online cursussen gevolgd of deelgenomen aan een virtuele of klassikale roboticaopleiding onder leiding van specialisten van Universal Robots of een geautoriseerde trainingspartner zoals Gibas Automation. Het trainingsaanbod wordt voortdurend geactualiseerd en UR Academy heeft later dit jaar en in 2024 een aantal interessante aanvullingen op de planning staan. Dit omvat nieuwe UR20 e-learning die klanten leert de nieuwste cobot van Universal Robots in te stellen en te programmeren. Nieuwe e-learning over risicobeoordeling, een leertraject voor palletiseren en een nieuwe en verbeterde simulator behoren ook tot de komende updates aan de UR Academy.

 

 

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (11)

23 april 2024 - Stuttgart (D)
Control
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden