Laatste nieuws:

, 4 oktober 2022 15:20

Nieuwe editie Leerboek Trillingsanalyse gratis downloaden

Onlangs is de geheel herziene versie verschenen van het Leerboek Trillingsanalyse van trillingsexpert Arie Mol. Teksten zijn herschreven, hoofdstukken zijn toegevoegd en de volgorde van hoofdstukken is gewijzigd. Het boek kan kosteloos worden gedownload op zijn website www.ariemol.nl.

Gratis downloaden: Leerboek Trillingsanalyse'
Gratis downloaden: Leerboek Trillingsanalyse
1/1
In dit boek wordt getracht jarenlange praktische ervaring in het vakgebied toegankelijk te maken voor geïnteresseerden in het Nederlandse taalgebied: service engineers, studenten, onderhoud technici en engineers beroepshalve verantwoordelijk voor het hoofdpijn dossier ‘trillingen'. Aan bod komen onder andere:
- basisbegrippen;
- trillingmeting en trillinganalyse bij diverse typen machines zoals elektrische machines, pompen, ventilatoren en verbrandingsmotoren;
- offline en online conditiebewaking;
- resonantie als bedrijfszekerheid ondermijner #1;
- op locatie balanceren;
- lageringproblemen.

Mol wil met dit boek bij te dragen aan een verdere structurering van kennis en kunde bij de steunpilaren van de Nederlandse en Vlaamse procesindustrie, de onderhoudsector, de maakindustrie en de maritieme wereld: de werkvloer professionals.

bron: Arie Mol

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (1)

29 november 2023 -
Engineering Event SAFETY

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden