Laatste nieuws:

, 1 december 2021 07:15

Allied Motion neemt Alio en Ormec over

Allied Motion Technologies heeft Alio Industries en Ormec Systems overgenomen. Hoewel Allied Motion ook een Nederlands vestiging heeft, blijft Groneman uit Hengelo de belangen van Alio vertegenwoordigen en voor de technische ondersteuning zorgen.

Alio staat onder andere bekend om zijn zesassige hexapods - naar zeggen ordes van grootte nauwkeuriger zijn dan traditionele hexapods, 1o0 x stijver en 30 x sneller.'
Alio staat onder andere bekend om zijn zesassige hexapods - naar zeggen ordes van grootte nauwkeuriger zijn dan traditionele hexapods, 1o0 x stijver en 30 x sneller.
1/1
Alio uit Colorado is in 2001 opgericht en ontwerpt en produceert nano-precisiesystemen die worden toegepast in bijvoorbeeld de fotonica, microassemblage en de micro-elektronica. Tot de producten behoren de gepatenteerde ‘Hybrid Hexapod', luchtlagersystemen, lineaire en roterende nanoprecisiesystemen en systemen voor atmosferische, cleanroom- en ultrahoogvacuümomgevingen.
Ormec Systems, opgericht in 1982 en met hoofdkantoor in Rochester, New York, levert geautomatiseerde motion control-systemen. Het portfolio omvat meerassige besturingen, aandrijvingen en actuatoren.

bron: Groneman

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden