Laatste nieuws:

, 29 september 2020 12:09

Automatica 2020 afgelast

Robotica- en automatiseringsbeurs Automatica is afgelast voor dit jaar. De organisatie werkt aan een nieuw format voor 2021.

'
1/1

De beurs, die al was doorgeschoven van juni naar december, zal nu helemaal niet meer plaatsvinden, vanwege de steeds strenger wordende reisbeperkingen in verband met het coronavirus.

Nieuw format voor zomer 2021

De behoefte in de branche aan persoonlijk contact, uitwisseling en presentatiemogelijkheden is echter 'sterker dan ooit', zo claimt de organisatie. Daarom werkt Messe München samen met exposanten aan een nieuw evenement met digitale elementen, aangepast aan de omstandigheden. Het evenement is opgevat als een compacte 'tentoonstelling vóór de tentoonstelling' voor de vroege zomer van 2021 en moet een aanvulling worden op automatica.

Uitbreiding digitaal aanbod

Bovendien breidt automatica zijn digitale aanbod uit. In de online event-serie 'Let's talk by automatica' nemen experts, leveranciers en gebruikers de actualiteit en trends op het gebied van robotica en automatisering onder de loep en er zijn plannen voor het virtueel aanbieden van essentiële onderdelen van het voorprogramma, dat oorspronkelijk gepland stond voor de decemberbeurs.

bron: Automatica

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (8)

28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Frankfurt Am Main (D)
ACHEMA
19 juni 2024 - Metaal Katthedraal, Utrecht
FEDA Business Inspiration Day
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden