Laatste nieuws:

, 3 juni 2020 08:55

Esef en TechniShow schuiven door naar 2022

De vakbeurzen Technishow en Esef Maakindustrie, die in het voorjaar vanwege de Corona al werden verschoven naar september, worden nu verplaatst naar maart 2022.

'
1/1
Jaarbeurs Utrecht: 'Door de coronacrisis is het een onzekere tijd voor bedrijven die zich in de maakindustrie begeven. De september 2020 editie van TechniShow en Esef Maakindustrie is daarmee ook onder druk komen te staan. Veel exposanten en bezoekers hebben dan ook aangegeven dat zij het niet wenselijk vinden om TechniShow en Esef Maakindustrie 2020 nog te laten plaatsvinden.'
Jaarbeurs heeft dit in overleg met hun partner, branchevereniging FPT-VIMAG en stakeholders besloten. Zij menen dat met een verplaatsing recht wordt gedaan aan de belangen van alle stakeholders en dat in 2022 onder betere omstandigheden een goede beurs kan worden georganiseerd.

Van onze partners meer (0)...

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (2)

13 oktober 2021 - Den Bosch
Efficiënt Aandrijven Event 2021
17 november 2021 -
Engineering Event Safety

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden