Laatste nieuws:

, 28 november 2023 08:15

SPS Neurenberg weer als vanouds

Ruim 50.000 bezoekers wisten ondanks een machinistenstaking en volle wegen hebben toch de SPS weten te bereiken die van 14 t/m 16 november in Neurenberg werd gehouden. Hiermee was de 32e editie van wat inmiddels voluit SPS - Smart Production Solutions heet een groot succes en terug op ‘ouderwetse’ hoogte van voor corona.

Foto: Mesago Messe Frankfurt GmbH / Arturo Rivas'
Foto: Mesago Messe Frankfurt GmbH / Arturo Rivas
1/1
Vakbezoekers konden genieten van een breed en divers aanbod van producten, oplossingen en innovaties op het gebied van slimme en digitale automatisering in de 16 beurshallen met een totale oppervlakte van 128.000 m². Het gevarieerde programma van ondersteunende evenementen en het bijbehorende digitale platform ‘SPS on air' werden opnieuw zeer goed ontvangen door de deelnemers. SPS 2024 heeft plaats van 12 t/m 14 november 2024 in Neurenberg.
De bezoekers wisselden van gedachten met de 'who's who' van de automatiseringsindustrie en konden zich informeren over een reeks onderwerpen zoals sensoren, de cloud, huidige mogelijkheden en de nieuwste trends en richtingen in slimme automatisering. 1.229 exposanten profiteerden van de beurs als platform om hun expertise te laten zien, maar ook als plek voor levendige discussies en inspiratie. Allemaal met het doel om hen in staat te stellen de uitdagingen van vandaag aan te gaan met de oplossingen van morgen.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (5)

12 maart 2024 - Jaarbeurs Utrecht
ESEF/TECHNISHOW
19 maart 2024 - Messe Stuttgart
LogiMAT
26 maart 2024 - de Basiliek, Veenendaal
Industrial Ethernet event
26 maart 2024 - Brussels Expo
Machineering
22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden