Laatste nieuws:

BISSEGEM (B), 29 augustus 2017 17:06

Staubli organiseert eerste Robotics Software Day

Stäubli Robotics, fabrikant van industriële robots, organiseert op 10 oktober voor het eerst een Software Day. Tijdens het evenement wordt dieper ingegaan op de mogelijkheden van dit krachtige en gebruiksvriendelijk softwarepakket.

Stäubli Robotics Suite is een krachtig en gebruiksvriendelijk software pakket dat dankzij diverse opties en add-ons het realiseren van complexe applicaties mogelijk gemaakt.'
Stäubli Robotics Suite is een krachtig en gebruiksvriendelijk software pakket dat dankzij diverse opties en add-ons het realiseren van complexe applicaties mogelijk gemaakt.
1/1

Behalve een presentatie van de Stäubli programmeertaal VAL3 en de programmeertool Stäubli Robotics Suite (SRS) wordt live een complete haalbaarheidstest gesimuleerd. Er wordt ook aandacht besteed aan de talrijke, maar vaak ongekende, kosteloze opties en add-ons die het realiseren van complexe applicaties mogelijk maken.

Meer info vindt u op de website van Stäubli , waar u zich ook kunt inschrijven. Het evenement op 10 oktober wordt gehouden in Jaarbeurs Utrecht, dus gemakkelijk te bereiken per auto en openbaar vervoer.

bron: Stäubli Benelux

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (11)

23 april 2024 - Stuttgart (D)
Control
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden