Laatste nieuws:

ZOETERMEER, 14 april 2014 11:10

Samenwerking ‘Industrial Supply' partners Hannover Messe gaat door

De vier organisaties die zich voor het eerst op de Hannover Messe 2014 als ‘Holland Industrial Supply' in één paviljoen presenteerden, hebben de intentie uitgesproken om ook volgend jaar samen op te trekken richting deze grootste industriebeurs ter wereld. Holland Partnerland heeft daartoe een geweldige aanzet gegeven.

 '
1/1
De leden van de vier partijen (Nevat, Metaalunie, Brainport Industries en Mikrocentrum) die intensief met elkaar zijn opgetrokken, zijn lovend over deze samenwerking. Vooral de imposante presentatie van één groot paviljoen was een schot in de roos.

Aan het eind van de beurs hebben de organisatoren besloten om ook komend jaar gezamenlijk op te trekken. Met als doel om Nederlandse maakindustrie als hoogwaardige technologische partner internationaal te positioneren.

Succes continueren

Het zou volgens de vier fantastisch zijn als het succes van Holland Partnerland 2014 voor de komende jaren wordt gecontinueerd. Om de uitstekende samenwerking tussen bedrijfsleven en overheid verder uit te bouwen, is een herhaling van de gezamenlijke profilering een prachtige kans. Vandaar ook dat de overheid zal worden uitgenodigd om ook komend jaar weer mee te doen om de opgebouwde exportkracht van de Nederlandse technologische industrie verder te benutten.

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (1)

29 november 2023 -
Engineering Event SAFETY

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden