Laatste nieuws:

BERKEL EN RODENRIJS, 29 juli 2008 11:45

Online shop bij Angst + Pfister

Sinds kort beschikt de Angst+Pfister groep met APSOparts over een online shop. Door standaardproducten via deze weg gemakkelijk en snel beschikbaar te maken, wil APSOparts tegemoet komen aan eisen die centraal staan in de huidige B2B-markt. Nagenoeg het complete assortiment aan industriële componenten van wordt aangeboden en in verschillende talen. Meer dan 100.000 standaardartikelen kunnen 24 uur per dag worden besteld.

'
1/1

De online shop gaat schuil achter een symbool op Angst +Pfister's homepage met het opschrift "APSOparts". De shop is wat de optische presentatie betreft gebaseerd op de online catalogus van A+P, die al 7 jaar beschikbaar is. Er is speciaal zorg voor gedragen dat de online shop snel reageert, de gezochte producten snel worden weergegeven en informatie snel te vinden is.

De kern van APSOparts wordt gevormd door de functies van de shop. Klanten hebben directe toegang tot het assortiment van meer dan 100.000 standaardartikelen, die ze online kunnen bestellen: in heel Europa, 24 uur per dag, met levertijden van 24 tot maximaal 48 uur. Als bepaalde producten niet direct op voorraad mochten zijn, wordt dit duidelijk aangegeven door middel van een statusindicatie. Om ook nieuwe klanten de gelegenheid te bieden om via de online shop eenvoudig aankopen te doen, kan met creditcard worden betaald, een nieuwigheid in de B2B-markt. Ook bestaande klanten kunnen op deze manier betalen, maar ook op de gebruikelijke manier per factuur. 

APSOparts

bron: Angst + Pfister

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (11)

14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
15 mei 2024 - Evenementenhal Hardenberg
Maakindustrie Expo
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Frankfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden