Laatste nieuws:

, 10 mei 2024 00:00

FEDA organiseert inspiratiedag

Branchevereniging FEDA komt met nieuw evenement: de FEDA Business Inspiration Day. Plaats van handeling op woensdag 19 juni a.s. is de Metaal Kathedraal in Utrecht. Met de dag wil de brancheorganisatie in de aandrijftechniek en automatisering de ‘ontwikkelingen binnen de branche onder de aandacht te brengen door middel van kennisdeling, verbinding en het bieden van inspiratie’. Toegang is gratis voor FEDA-leden. Niet-leden betalen 75,- euro ex.BTW.

'
1/1
FEDA noemt expliciet de versnelde technologische ontwikkelingen in de maakindustrie die de bedrijfsvoering fundamenteel veranderen, generatieverschillen op de werkvloer en krapte op de arbeidsmarkt als aandachtspunten. Via de korte workshops horen bezoekers hoe medewerkers organisatieambassadeurs worden en komt bijvoorbeeld de impact van nieuwe Europese regelgeving aan bod - denk aan Corporate Social Responsibility and Disclosure en de komst van de Europese Machineverordening als vervanger van de Machinerichtlijn. 

Keynote en workshops

Het programma begint om 12:30 uur met de FEDA Insight, de Algemene Ledenvergadering. De bezoekers zijn welkom vanaf 13:30 uur. De middag start met de keynote ‘Generaties verbinden binnen je organisatie', door Jordy en Estrella van Toor, oprichters van FullCharge dat zich richt op het verbeteren van mentale gezondheid. 
Aansluitend zijn er twee workshoprondes met een pauze, waarbij je per ronde aan één workshop kunt deelnemen. Tijdens de pauze is er via de Business Booster een mogelijkheid in gesprek te gaan met vakgenoten. De dag eindigt om 17:15 uur af met een borrel. Aanmelden kan hier via de FEDA-website.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (8)

28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Frankfurt Am Main (D)
ACHEMA
19 juni 2024 - Metaal Katthedraal, Utrecht
FEDA Business Inspiration Day
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden