Laatste nieuws:

, 19 september 2023 18:03

Online tool voor polymeercoating

Igus heeft aan de reeks online configuratie- rekenprogramma’s de iglidurcoatingdesigner toegevoegd, De 'tool' helpt gebruikers om hun individuele component in drie eenvoudige stappen te coaten.

'
1/1
Eerst wordt een CAD-model in de online tool geladen (stp, step en stl worden ondersteund). Vervolgens wordt het coatingmateriaal geselecteerd uit zes verschillende iglidur coatingpoeders die direct in de tool kunnen worden vergeleken en wordt de laagdikte gespecificeerd. Online worden vervolgens de prijs en levertijd berekend . Het uiterlijk van het uiteindelijke onderdeel na het coaten wordt ook direct weergegeven. De gebruiker kan het bijbehorende datablad downloaden door erop te klikken. In de laatste stap kan de gebruiker het winkelwagentje opvragen, doorsturen naar de verantwoordelijke inkoper of andere partijen die betrokken zijn bij het ontwerp- of inkoopproces of direct bestellen.

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (1)

29 november 2023 -
Engineering Event SAFETY

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden