Laatste nieuws:

, 19 september 2023 18:03

Online tool voor polymeercoating

Igus heeft aan de reeks online configuratie- rekenprogramma’s de iglidurcoatingdesigner toegevoegd, De 'tool' helpt gebruikers om hun individuele component in drie eenvoudige stappen te coaten.

'
1/1
Eerst wordt een CAD-model in de online tool geladen (stp, step en stl worden ondersteund). Vervolgens wordt het coatingmateriaal geselecteerd uit zes verschillende iglidur coatingpoeders die direct in de tool kunnen worden vergeleken en wordt de laagdikte gespecificeerd. Online worden vervolgens de prijs en levertijd berekend . Het uiterlijk van het uiteindelijke onderdeel na het coaten wordt ook direct weergegeven. De gebruiker kan het bijbehorende datablad downloaden door erop te klikken. In de laatste stap kan de gebruiker het winkelwagentje opvragen, doorsturen naar de verantwoordelijke inkoper of andere partijen die betrokken zijn bij het ontwerp- of inkoopproces of direct bestellen.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (11)

15 april 2024 - Messe Düsseldorf
Tube
15 april 2024 - Messe Düsseldorf
wire
16 april 2024 - Veldhoven
Manufacturing Technology Conference
16 april 2024 - Veldhoven
CLEAN EVENT
22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden