Laatste nieuws:

, 6 juni 2023 11:50

Bosch Rexroth komt met Pick-Up Points

Kapotte aandrijvingen en besturingen of slijtageonderdelen hoeven niet altijd te worden vervangen, maar kunnen mogelijk ook worden gerepareerd. Om dat reparatietraject zo snel en betrouwbaar mogelijk te laten verlopen, heeft Bosch Rexroth een logistiek programma opgezet: de Pick-up Points.

'
1/1

De Pick-up Points zijn een netwerk van Certified Excellence Partners die zich op het gebied van reparatie voor één of meerdere technologieën hebben gespecialiseerd en bieden de klant een aantal voordelen. Zo gaat een component dit reparatietraject in en komt als nieuw weer terug, doordat gebruik wordt gemaakt van originele componenten. 

Originele fabrieksgarantie

De Pick-up Points zijn er in twee varianten:

  • Electric Drives & Controls
  • Hydraulic Pumps & Motors 

Bovendien worden de originele specificaties gehanteerd, waardoor het product na reparatie weer aan de specificaties en toleranties van een nieuw product voldoet. Ook als het gaat om 'Safety on Board' en ATEX-richtlijnen. Bij reparatie bij een Electric Drives & Controls Pick-uo Point blijft het CE keurmerk intact. Omdat de reparatie is uitgevoerd door gecertificeerde specialisten met originele componenten, test protocollen en systemen wordt de originele fabrieksgarantie weer verleend.

Speciale trainingen

De Certified Excellence partner achter elk Pick-up Point is zorgvuldig geselecteerd. Elk Pick-up Point heeft door middel van speciale trainingen de juiste kennis en kunde in huis én bovendien committeren de Pick-up Points zich aan de Bosch Rexroth garanties en kwaliteit.

Deelnemende servicepartners

De Pick-up Points Hydraulic Pumps & Motors zijn Perdok Services & EngineeringPerdok VoertuigtechniekHolland HydraulicsSwanenbergHydropneumotionDegraA van Tilburg en MH Hydraulics.
Als Pics-up Point Electric Drives & Controls fungeren Perdok HeerenveenHolland ActuatorsElectric Drives en Eurotrade.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (5)

19 juni 2024 - Metaal Kathedraal, Utrecht
FEDA Business Inspiration Day
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden