Laatste nieuws:

, 19 april 2022 15:21

Nieuw NEMA-whitepaper motoren en generatoren

De National Electrical Manufacturers Association (NEMA) heeft een vier pagina’s tellend whitepaper gepubliceerd: Clarification of Broad Voltage vs. "Useable at" Voltage NEMA IS 10007-2022.

NEMA-whitepaper Clarification of Broad Voltage vs. ‘Useable at’ gepubliceerd'
NEMA-whitepaper Clarification of Broad Voltage vs. ‘Useable at’ gepubliceerd
1/1
Het document legt het verschil uit tussen driefase-motoren met een nominale spanning van 208-230/460 V of 230/460 V met de aanduiding ‘bruikbaar bij 208 V'. Ook wordt uitgelegd hoe deze classificaties verband houden met de naleving van de motorefficiëntieregelgeving van het U.S. Department of Energy.
Dale Basso, voorzitter van de NEMA Motors and Generators Section: "Dit document helpt motorgebruikers het verschil te begrijpen tussen de ‘broad voltage'- en ‘useable at'-spanningsclassificaties die relevant zijn voor de nominale spanningsmarkeringen op het typeplaatje van middelgrote driefase- motoren. Het begrijpen van deze classificaties kan helpen bij het voldoen aan de federale regelgeving over energetisch rendement."

Downloaden

Het document is geschreven voor de olie&gas-, de farmaceutische. de water/afvalwater- en luchtverplaatsings/ventilatoren-industrie, de apparatenbouw en regelgevers. NEMA IS 10007-2022 is gratis beschikbaar op de NEMA website als een elektronische download.

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (0)

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden