Laatste nieuws:

, 16 maart 2022 10:08

Harting bovenaan mkb-ranglijst Die Deutsche Wirtschaft

Voor de eerste keer staat de Harting Technology Group bovenaan de ranglijst van de beste Duitse ondernemingen in het mkb. Ondernemersnetwerk 'Die Deutsche Wirtschaft' (DDW) rangschikt het bedrijf uit het Espelkamp als primes inter pares onder 10.000 collega-mkb'ers.

Harting-ceo Philip Hartin: “….erkenning van onze prestaties en .. een verplichting om deze ranking te handhaven”.'
Harting-ceo Philip Hartin: “….erkenning van onze prestaties en .. een verplichting om deze ranking te handhaven”.
1/1
Het DDW-onderzoeksteam beoordeelt regelmatig middelgrote ondernemingen met een omzet van maximaal één miljard euro, die voor het grootste deel in handen zijn van Duitse familiebedrijven. De rangschikking is gebaseerd op een twaalftal indicatoren en wordt bepaald aan de hand van een continu bijgewerkt proces waarbij rekening wordt gehouden met de omzet, het aantal werknemers, de kosten voor onderzoek en ontwikkeling, ISO-certificeringen, de beschikbaarheid van duale studieprogramma's en het aantal onderzoekssamenwerkingsverbanden en universitaire partnerschappen.

Erkenning

Harting scoorde op alle punten de hoogste scores. De ranglijst van DDW onderstreept de "flinke groeikoers" van de wereldspeler. Het ondernemers netwerk stelde verder dat Harting zich met haar producten en oplossingen heeft gepositioneerd als een van de winnaars van de digitaliseringstrend en dat er veel vraag is naar de onderneming als partner voor elektromobiliteit.
Philip Harting, CEO van de HARTING Technology Group, sprak zijn tevredenheid uit over de nummer 1-notering "Wij beschouwen deze onderscheiding als de erkenning van onze prestaties en als een verplichting om deze ranking te handhaven door middel van ons werk en onze producten en diensten."

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (8)

28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Frankfurt Am Main (D)
ACHEMA
19 juni 2024 - Metaal Katthedraal, Utrecht
FEDA Business Inspiration Day
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden