, 16 maart 2022 10:08

Harting bovenaan mkb-ranglijst Die Deutsche Wirtschaft

Voor de eerste keer staat de Harting Technology Group bovenaan de ranglijst van de beste Duitse ondernemingen in het mkb. Ondernemersnetwerk 'Die Deutsche Wirtschaft' (DDW) rangschikt het bedrijf uit het Espelkamp als primes inter pares onder 10.000 collega-mkb'ers.

Het DDW-onderzoeksteam beoordeelt regelmatig middelgrote ondernemingen met een omzet van maximaal één miljard euro, die voor het grootste deel in handen zijn van Duitse familiebedrijven. De rangschikking is gebaseerd op een twaalftal indicatoren en wordt bepaald aan de hand van een continu bijgewerkt proces waarbij rekening wordt gehouden met de omzet, het aantal werknemers, de kosten voor onderzoek en ontwikkeling, ISO-certificeringen, de beschikbaarheid van duale studieprogramma's en het aantal onderzoekssamenwerkingsverbanden en universitaire partnerschappen.

Erkenning

Harting scoorde op alle punten de hoogste scores. De ranglijst van DDW onderstreept de "flinke groeikoers" van de wereldspeler. Het ondernemers netwerk stelde verder dat Harting zich met haar producten en oplossingen heeft gepositioneerd als een van de winnaars van de digitaliseringstrend en dat er veel vraag is naar de onderneming als partner voor elektromobiliteit.
Philip Harting, CEO van de HARTING Technology Group, sprak zijn tevredenheid uit over de nummer 1-notering "Wij beschouwen deze onderscheiding als de erkenning van onze prestaties en als een verplichting om deze ranking te handhaven door middel van ons werk en onze producten en diensten."

Foto's:

Harting bovenaan mkb-ranglijst Die Deutsche Wirtschaft

Harting-ceo Philip Hartin: “….erkenning van onze prestaties en .. een verplichting om deze ranking te handhaven”.

© Aandrijvenenbesturen.nl