Laatste nieuws:

, 6 december 2021 06:54

Nieuw versie QuickRobot online configuratiesoftware

Voor het eenvoudig ontwerpen van de individuele kabelrups voor cobots, SCARA, 4-assige robots en 6-assige robots, heeft igus nu de mogelijkheden van haar configurator voor robotapparatuur uitgebreid. In de online tool kunnen gebruikers hun robot selecteren uit 418 verschillende modellen van 10 fabrikanten en de optimale energietoevoer vinden voor de assen 1 t/m 6.

Igus heeft de online configuratiesoftware QuickRobot vernieuwd'
Igus heeft de online configuratiesoftware QuickRobot vernieuwd
1/1
Het pad naar de klantspecifieke kabelrups is heel eenvoudig. Na de selectie van het robotmodel worden alle toepasbare energietoevoersystemen aan de gebruiker getoond, zoals de driedimensionale triflex R kabelrupsen en retractiesystemen of de nieuwe SCARA-kabeloplossing. Van de afzonderlijke producten worden video's getoond, die echte toepassingen en bewegingen van de kabelrups laten zien. Een visualisatie van de robot en een uitgewerkte weergave van de componenten ondersteunt het configuratieproces. Men kan meer gedetailleerde informatie over de componenten vinden door op de hulpknoppen te drukken voor de afzonderlijke velden. De klant kan het beste systeem kiezen voor de robot. De prijs wordt in real time berekend. De onderdelenlijst wordt automatisch gemaakt, kan worden gedownload of kan direct worden overgedragen naar het winkelwagentje. De CAD-data van de individuele componenten, een PDF-rapport en ook assemblagevideo's van de componenten worden door de tool aangeboden als aanvullende service. Tevens kan de configuratie gemakkelijk worden opgeslagen voor coördinatie binnen het team of voor volgende projecten. Probeer het zelf op https://www.igus.nl/info/robotics-quick-robot.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (8)

28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Frankfurt Am Main (D)
ACHEMA
19 juni 2024 - Metaal Katthedraal, Utrecht
FEDA Business Inspiration Day
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden