Laatste nieuws:

, 2 november 2021 15:06

‘Grootste transformatie sinds de industrialisatie’

Digitalisering en duurzaamheid zijn de centrale thema’s op de komende Hannover Messe zo heeft de organisatie onlangs laten weten. "We staan aan de vooravond van de grootste transformatie sinds de industrialisering – richting klimaatneutrale en duurzame productie die efficiënt met natuurlijke hulpbronnen omgaat", aldus Dr. Jochen Köckler, voorzitter van de raad van bestuur van Deutsche Messe AG. De Hannover Messe heeft volgend jaar plaats van 25 tot en met 29 april met Portugal al Partnerland

'
1/1
"Digitalisering, automatisering, innovatieve technologieën en regeneratieve energieopwekking: deze al bestaande trends zijn de dynamische drijfveren voor het bereiken van de klimaatdoelstellingen. In dit verband moeten alle gebieden van de technologie met elkaar worden verbonden en moet een constructieve dialoog op gang worden gebracht tussen bedrijfsleven, politiek, wetenschap en samenleving. De Hannover Messe 2022 biedt daarvoor met zijn globale en thematische oriëntatie het ideale platform en maakt eindelijk weer persoonlijke uitwisseling ter plaatse mogelijk", aldus Köckler. En dat heet dan in goed Duits ‘Transforming Industry Together'. (Foto: Deutsche Messe)

bron: Hannover Messe

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (0)

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden