Laatste nieuws:

, 5 mei 2021 07:59

Personele groei bij Danfoss Drives

Danfoss Drives blijft op zoek naar nieuwe mensen. Na eind vorig jaar Marten Lijklema te hebben verwelkomd als key accountmanager, en begin dit jaar in de persoon van Sjoerd Bernard een nieuwe technical application specialist te hebben aangesteld, staat de deuren alweer open voor een volgende key accountmanager en een customer service representative. Wie?

'
1/1

Key account manager

Voor de openstaande vacature is Danfoss drives op zoek naar een key account manager met ervaring in de industrie als geheel en de voedingsmiddelen- en drankenindustrie in het bijzonder voor de zuidelijke provincies. In Zeeland, Noord-Brabant en Limburg zal hij of zij niet alleen het aanspreekpunt zijn voor de grote OEM-ers, partners en eindgebruikers. Samen met de collega's van Business Development ligt hier ook de uitdaging nieuwe kansen te signaleren en ontwikkelen en nieuwe klanten over de streep te trekken.

Customer service representative

In Rotterdam kan Danfoss Drives bovendien ook nog versterking gebruiken. Op deze locatie staat nog een vacature open voor een customer service representative, die de complete verantwoording krijgt voor de nodige relaties. Die relaties beperken zich niet tot Nederland, maar zin ook gevestigd in Wallonië en Vlaanderen, zodat ook dit een uitdagende functie is met dito -vereisten. Niet alleen als het gaat om communicatieve vaardigheden in de verschillende talen, maar ook om het inzicht in 's lands wijs en 's lands eer en daarnaar te handelen om een wederzijds succesvolle relatie te kunnen onderhouden en uitbouwen.

bron: Danfoss

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (8)

28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Frankfurt Am Main (D)
ACHEMA
19 juni 2024 - Metaal Katthedraal, Utrecht
FEDA Business Inspiration Day
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden