Laatste nieuws:

, 27 april 2021 05:29

Bijeenkomst voor ‘Regulation on machinery products’

Het eerste concept van de opvolger van de Machinerichtlijn is bekend: ‘Regulation on machinery products’. Op woensdag 19 mei is er een informatiebijeenkomst over de inhoud van dit concept.

'
1/1
In samenwerking met het ministerie van SZW en VWS organiseert NEN een bijeenkomst van het Platform Industrie & Veiligheid: Regulation on machinery products. Tijdens deze bijeenkomst wordt er ingegaan op de aanpassingen van de Directive naar Regulation en de omvorming naar het New Legislative Framework. Daarna worden een aantal belangrijke wijzingen besproken en wordt er met de deelnemers in gesprek gegaan over deze aanpassingen en de betekenis daarvan.

Informatiebijeenkomst

De online bijeenkomst vindt plaats op 19 mei 2021 van 10.00 tot 15.00 uur. Na de centrale opening gaan de deelnemers in subgroepen diverse thema's bespreken, gevolgd door een centrale terugkoppeling. Aanmelden is mogelijk via NEN Evenementen.
Een week voorafgaand aan de bijeenkomst wordt het detailprogramma bekend gemaakt en worden de deelnemers verzocht om hun voorkeur op te geven over de te volgen break-out sessies.

Meer informatie

De concepttekst van de ‘Regulation on machinery products' is te vinden op de website van de Europese Commissie.
Voor informatie over deze norm(en) of over het normalisatieproces: Johan van Velthoven, clustermanager Industrie & Veiligheid, telefoon 015 2 690 180 of e-mail iv@nen.nl.

bron: NEN

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (7)

30 mei 2022 - Hannover
Hannover Messe
2 juni 2022 - Veldhoven
Constructeursdag
21 juni 2022 - München (Duitsland)
automatica 2022
30 augustus 2022 -
Technishow + Esef
4 oktober 2022 - Stuttgart
Motek
16 november 2022 - Tiel
Nationale Cobot Dag
30 november 2022 -
Engineering Event SAFETY

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden