Laatste nieuws:

, 7 mei 2019 12:02

Advanced engineers verzamelen in Gent

100 exposanten en 50 sprekers op het gebied van design, materialen en connectiviteit verzamelen zich op 22 en 23 mei in Gent. Hier vindt dan namelijk de vakbeurs Advanced Engineering plaats.

CEO Manfred Van Vlierberghe van ArcelorMittal nodigt bezoekers op 23 mei uit in de fabriek.'
CEO Manfred Van Vlierberghe van ArcelorMittal nodigt bezoekers op 23 mei uit in de fabriek.
1/1
Een blik op het programma leert onder meer dat Manfred Van Vlierberghe, CEO van ArcelorMittal Belgium, in zijn sessie op 22 mei komt uitleggen hoe de staalproducent werkt aan de toekomst. Zijn visie is dat de duurzame staalfabriek van de toekomst het hart van de circulaire economie is.
Het SIM User Forum zal opnieuw plaatsvinden tijdens Advanced Engineering. Vier parallelsessies in de namiddag zullen vier grote thema's behandelen: energy, industry 4.0, circular economy en societal challenges.
Donderdag 23 mei geeft Flanders Make een indepth sessie over AR/VR in de maakindustrie en presenteert enkele cases. Zij komen ook met hun make Lab enkele industriële toepassingen van Cobots, smart glasses, VR en mixed reality voorstellen.

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (0)

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden