Laatste nieuws:

, 9 juli 2018 11:05

Vakbeurs Elektrotechniek 2018 geschrapt

De vakbeurs Elektrotechniek gaat niet door. Elektrotechniek stond gepland voor november 2018.

Vakbeurs Elektrotechniek'
Vakbeurs Elektrotechniek
1/1
De beurs vond in 2015 voor het laatst plaats. Tijdens deze editie bleek dat het concept van de beurs aan vernieuwing toe was. Zo presenteerden minder marktleiders zich op de beurs en liepen de bezoekersaantallen terug. De afgelopen jaren is gewerkt aan een nieuw concept, dat eind 2017 in de markt is gezet.

Geen doorstart

Ondanks positieve reacties op dit concept blijken onvoldoende fabrikanten zich te willen vastleggen voor deelname aan Elektrotechniek 2018. Daarom is besloten de beurs in 2018 te schrappen en Elektrotechniek voorlopig geen doorstart te laten maken.

De Jaarbeurs wil samen met marktpartijen kijken of er mogelijkheden zijn de elektrotechnische branche voortaan te bedienen binnen bestaande titels van de Jaarbeurs. Zo ziet de Jaarbeurs mogelijkheden voor 'tailormade elektrotechnische concepten' op de BouwBeurs, VSK, BIM-praktijkdagen, Smart homes & Intelligent Business, TechniShow en ESEF.

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (1)

30 november 2022 -
Engineering Event SAFETY

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden