Laatste nieuws:

APELDOORN, 19 september 2017 08:55

Bredenoord investeert in nieuwe generatie aggregaten

Dit najaar kunnen klanten nieuwe types aggregaten verwachten in de verhuurvloot van Bredenoord. De aggregaten voldoen aan de laatste normen en hebben een vernieuwde interne opbouw en een ander uiterlijk. De internationale vloot zal de komende jaren hiermee moderniseren en dat moet Bredenoord de mogelijkheid bieden verder door te groeien als verhuurder van tijdelijke energieoplossingen.

De komende maanden worden de eerste aggregaten die van de band rollen ingezet en getest bij klanten in verschillende markten.'
De komende maanden worden de eerste aggregaten die van de band rollen ingezet en getest bij klanten in verschillende markten.
1/1

Bredenoord omvat drie business units: Bredenoord Rental, Bredenoord Service&Sales en de Business Unit Solutions. Rental kan zich met deze nieuwe opzet optimaal richten op de snelle en flexibele levering naar klanten in Europa. Hierbij is extra aandacht voor het trainen en opleiden van ons personeel op diverse kennisgebieden. Dit geldt voor chauffeurs, monteurs maar ook binnen- en buitendienst.

Daarnaast wordt gewerkt aan voldoende vestigingen zodat het bedrijf dichtbij de klanten staat en direct op kleine en grote stroombehoeftes kan reageren. Hierin past ook een nieuwe generatie huurvloot. De verhuurvloot van Bredenoord omvat op dit moment ruim 2500 machines en is afgelopen jaren uitgebreid met vele nieuwe producten en diensten die bijdragen aan de verduurzaming van tijdelijke energie.

Nieuwe lijn aggregaten

De ‘standaard' aggregaten, gebaseerd op de verbrandingsmotortechnologie, zijn door Bredenoord zelf ontwikkeld en worden op dit moment gebouwd. De systemen zijn gebaseerd op de moderne en betrouwbare motoren die nu beschikbaar zijn. Ook emissie van geluid is hiermee verlaagd.

Bij het ontwerp van de aggregaten is rekening gehouden met het ergonomisch gebruik, zodat de mensen die een aggregaat aansluiten of aanzetten een goede werkhouding kunnen aannemen. De nieuwe lijn aggregaten zal in diverse vermogens worden gebouwd.

bron: Bredenoord

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (5)

19 juni 2024 - Metaal Kathedraal, Utrecht
FEDA Business Inspiration Day
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden