Laatste nieuws:

LANGBROEK, 10 augustus 2017 08:36

Pneu/Tec overgenomen door Aalberts Industries

Aalberts Industries heeft 100% van de aandelen van Pneu/Tec BV overgenomen. Gerrit Bootsman startte de in Hoofddorp gevestigde onderneming in 1987 en bouwde die uit tot een bedrijf met 32 FTE's en een jaarlijkse omzet van zo'n 15 miljoen euro.

Pneu/Tec, gespecialiseerd in vacuümtechniek, pneumatiek en elektronica, is overgenomen door Aalberts Industries.'
Pneu/Tec, gespecialiseerd in vacuümtechniek, pneumatiek en elektronica, is overgenomen door Aalberts Industries.
1/1

Pneu/Tec is een engineering bedrijf dat is gespecialiseerd in vacuümtechniek, pneumatiek en elektronica. Het levert geïntegreerde systeemoplossingen voor klanten in vooral de halfgeleiderindustrie en wetenschappelijke markt.

Het bedrijf heeft met zijn kerntechnologieën ook niche-applicaties voor diverse eindmarkten ontwikkeld. Behalve engineering verzorgt Pneu/Tec ook de assemblage in de eigen clean room, die onlangs nog is uitgebreid.

Totaalpakket

Pneu/Tec zal worden geïntegreerd in de organisatie van Aalberts Nano Technology, dat productie- en assemblagevestigingen heeft in Nederland, Duitsland en Noord-America, en verkoopkantoren in veel landen ter wereld.

Pneu/Tec levert Aalberts Nano Technology aanvullende kennis op het gebied van vacuümtechniek, pneumatiek en elektronica, plus de engineering capaciteit om de diverse projecten in verschillende eindmarkten verder te ontwikkelen.

Aalberts Nano Technology kan bestaande klanten van beide bedrijven nu verder uitgewerkte oplossingen aanbieden. Het kan kennis op het gebied van engineering, project management, productie en assemblage combineren.

bron: Aalberts Industries

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (5)

19 juni 2024 - Metaal Kathedraal, Utrecht
FEDA Business Inspiration Day
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden