Laatste nieuws:

ROTTERDAM, 11 maart 2011 13:53

Top overheid en bedrijfsleven opent Maintenance Next 2011

Renée Bergkamp, directeur-genereaal Ondernemen en Innovatie op het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, opent op 12 april om 10.00 uur de technologie- en onderhoudsexpo Maintenance Next. Voorafgaand aan de opening zal Bergkamp samen met Jeroen van der Veer, voorzitter van het Platform Bètatechniek en voormalig CEO van Koninklijke Shell, en Martin van Pernis, oud-CEO van Siemens, deelnemen aan een vraaggesprek in de setting van een praatprogramma.

Renée Bergkamp opent Maintenance Next'
Renée Bergkamp opent Maintenance Next
1/1

De opening doet denken aan het format van het tv-programma De Wereld Draait Door. Presentator Rob van Hattum heeft als tafelheer Mark Oosterveer van Indrustielinqs. Hij zal in gesprek met mevrouw Bergkamp en de twee voormalige topmannen uit het bedrijfsleven niet alleen stilstaan bij de stand van de techniek en de gevolgen voor het onderhoudswerk, maar ook aandacht besteden aan de vakbeleving. Meer trots uitdragen zou ook meer jongeren kunnen binden aan het onderhoudswerk.

Meer technologie

Maintenance Next opent op 12 april voor de veertiende keer haar deuren in Rotterdam Ahoy. Bezoekers kunnen kennismaken met een flink aangescherpt expositieconcept met meer technologie, meer inspiratie en meer interactie. Drie dagen lang laat de onderhoudsbranche zien hoe de toekomst van de sector eruit ziet. Met dynamische presentaties van exposanten, tastbare technologie en sectoroverstijgende kennisuitwisseling. Passie voor techniek staat bij al deze activiteit centraal.

Met die vernieuwende technologieën en uitwisseling van ervaring kan de onderhoudsindustrie nog volop groeien. Maintenance Next neemt een voorschot op deze groei. De toekomst van het onderhoudswerk zal in alle dimensies in beeld komen. Exposanten tonen hun bewezen en innovatieve technologie met veel dynamiek en interactiviteit.

Innovatief

Onderhoud wordt in veel gevallen steeds eenvoudiger, de concepten ingewikkelder en de technologie innovatiever. Het vakgebied richt zich steeds minder op het terugbrengen naar de originele staat en steeds meer op verbetering daarvan. Het werkterrein verplaatst zich van veelal correctieve onderhoudshandelingen naar weloverwogen inzet van techniek, mensen en middelen.

De toekomst van het onderhoudswerk komt op Maintenance Next in alle dimensies in beeld. Exposanten tonen hun bewezen en innovatieve technologie met veel dynamiek en interactiviteit. Daarnaast worden op de beursvloer nieuwe Mega Tech Plaza's ingericht waar indrukwekkende technologieën worden gepresenteerd . Er is voorts een innovatieroute uitgestippeld en er is dagelijks een boeiend seminarprogramma met bijbehorende technologie-exposities.

 

bron: Maintenance Next

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden