Laatste nieuws:

VEGHEL, 8 juli 2008 15:41

Actemium en Yellax gaan alliantie aan

Actemium Veghel en Yellax Software uit IJsselstein zijn een samenwerkingsverband overeengekomen voor de verdere doorontwikkeling van Typical Manager®*.

'
1/1

Yellax vindt zijn oorsprong in de elektrotechniek onder de naam Yellax Engineering, met als doel: het ontwerpen van kwalitatief hoogwaardige elektrotechnische besturing, met als voornaamste doelstelling: ontwerp kan en moet efficiënter. Vanuit deze gedachte is Typical Manager® geboren.

Deze engineeringstool biedt oplossingen voor vraagstukken als bijvoorbeeld: hoe kunnen we in een vroegtijdig stadium van een project onze artikelen bestellen, hoe kan de lead engineer zich volledig bezighouden met de installatie (en niet met de details) en hoe kunnen we automatisch schema's genereren. Kortom: sneller werken met een hogere kwaliteit. Dit is precies waar beide partijen elkaar gevonden hebben, want voor Actemium was de noodzaak van dit soort efficiëntie ook al jaren duidelijk. Actemium is als System Integrator vooraanstaand in het uitvoeren en leveren van elektrotechnische besturingen voor haar technologisch hoogwaardige projecten.

De hoofdactiviteit van Yellax bevindt zich op het vlak van de ontwikkeling van software. Qua visie en gedachte met betrekking tot engineering zitten beide partijen op één lijn vandaar de logische vervolgstap: verregaande kennisdeling. Om de krachten op de juiste manier te bundelen heeft Actemium over langere tijd haar kennis en ervaring ingebracht in Typical Manager® . Uitkomsten van Typical Manager® zijn onder andere: automatische generatie van: PLC, SCADA, elektrotechnische schema's, artikelen, FAT en SAT lijsten, onderhoudsschema's en overige documentatie. Dit resulteert in een kwalitatieve engineeringstool die de doorlooptijd van een project verkort, de kwaliteit verhoogt en dus uiteindelijk de concurrentiepositie verstevigt.

www.actemium.nl 

www.typicalmanager.com.

* Typical Manager® is een engineeringstool die tijdswinst genereert bij het ontwerp van installaties ten behoeve van System Integrator, machinefabrikant en ingenieursburo.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (11)

14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
15 mei 2024 - Evenementenhal Hardenberg
Maakindustrie Expo
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Frankfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden