Laatste nieuws:

SYDNEY, 4 juli 2008 15:35

Nieuwe architecturen voor CitectSCADA V7.0

De introductie van CitectSCADA V7.0 helpt grote en kleine industriële ondernemingen flexibeler te zijn met engineering- en runtime-werkzaamheden door het mogelijk te maken architecturen te ontwerpen die de prestaties aanzienlijk verbeteren en de bedrijfskosten verlagen.

'
1/1

Deze uitgave bevat het nieuwste op het gebied van advanced clustering technology om de bedrijfszekerheid van de fabriek en de snelle implementatie van wijzigingen te waarborgen, alsmede een aantal verbeteringen om de veiligheid en de productiviteit van de fabriek te vergroten.

Nu kunnen fabrikanten, dankzij de nieuwste HMI/SCADA-producten zoals CitectSCADA V7.0, hun plaatselijke systemen en gecentraliseerde servers tot redundante koppels samenvoegen, wat het voordeel van standaardisatie biedt door het gebruik van één enkele configuratie voor alle displays, terwijl tegelijkertijd alarmen, rapporten, trends en I/O-servers van de bijbehorende lokale processen toegankelijk zijn."

V7.0 biedt ondernemingen allerlei nieuwe architectuuropties, zoals een ondersteunde clustering van meerdere productiefaciliteiten. Het biedt ook hybride oplossingen van een gecentraliseerde en een decentrale regeling met de mogelijkheid om vele plaatselijke regel-servers aan één enkele standby-server te koppelen of om het regelsysteem van dezelfde hardware simpelweg te segmenteren, zodat de delen van het regelsysteem sterker gescheiden worden om de impact van een systeemuitbreiding te verminderen.

Versie 7.0 helpt ook bij het standaardiseren vanuit één punt wanneer CitectSCADA als centraal regelsysteem én op de plaatselijke bedieningspanelen wordt gebruikt.

www.citect.com

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (10)

14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden