Laatste nieuws:

20 december 2011 13:17

BBS nieuwe vertegenwoordiger van Brandenburger

Per 1 januari 2012 is BBS BV uit Rotterdam de distributeur in Nederland van Brandenburger isolatiematerialen. Donderdag 1 december 2011 werden de benodigde handtekeningen geplaatst op de Euromold Messe in Frankfurt door Gerard Worm (manager BBS) en Peter Schwab (Managing Director Brandenburger).

De handtekeningen worden gezet door Gerard Worm (l) van BBS en Peter Schwab (r) van Brandenburger.'
De handtekeningen worden gezet door Gerard Worm (l) van BBS en Peter Schwab (r) van Brandenburger.
1/1

Binnen deze samenwerking gaat BBS BV vanaf 1 januari 2012 optreden als alleenvertegenwoordiger voor de grote Duitse producent van thermische isolatiematerialen.

Brandenburger is een wereldwijde leider in zijn marktsegment en werkt samen met partners in 22 landen in Europa, Amerika, Azië en Australië.

BBS heeft een grote kennis en ervaring op het gebied van thermische isolatie. Keuzes maken in een wereld van zeer verschillende toepassingen, materialen en eisen is hetgeen waar het feitelijk om draait. Het juiste materiaal voor de juiste toepassing. Vaak een keuze waarin de grenzen gezocht worden tussen de optimale verhouding van isolatiewaarde (warmtegeleiding) en mechanische sterkte. Een goed gekozen materiaal zorgt voor een optimaal productieproces, duurzaamheid van de installatie en beheersing van kosten.

Het pakket van Brandenburger sluit naadloos aan bij de overige productlijnen van BBS. Daar waar vezelversterkte materialen bij BBS gebruikt worden als frictie- en glijcomponenten, worden de materialen van Brandenburger in een hoog temperatuur gebied tussen de 100 °C en 1100 °C ingezet.

De Brandenburger producten worden o.a. toegepast in de rubber en kunststof-, staal-, aluminium-, glas- en elektro-industrie.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb