Laatste nieuws:

13 juni 2008 10:05

Tweede vestiging Baumüller in Breda

Baumüller heeft een tweede vestiging in Nederland geopend, door overname van een reparatiebedrijf.

Tweede vestiging van Baumüller in Breda'
Tweede vestiging van Baumüller in Breda
1/1
Meer over
Verhuizingen

Door overname van een reparatiebedrijf (voormalig onderdeel van de Vos Gerard Groep) heeft Baumüller Benelux BV een tweede vestiging in Nederland geopend, in Breda, aan de Regenbeemd 6. Naast de bedrijfsactiviteiten is ook het grootste deel van het personeel overgenomen.

Door de overname kon de directie van Baumüller tevens haar bedrijfsactiviteiten uitbreiden. Werkzaamheden die in de vestiging Zoetermeer op grond van facilitaire beperkingen niet mogelijk waren, kunnen per direct vanuit Breda uitgevoerd worden. Een van de belangrijkste nieuwe activiteiten zijn de werkzaamheden zoals revisie, wikkelen en het uitvoeren van diagnose aan hoogspanningsmotoren tot 30 kV met een totaal hefgewicht van 20 ton.

De 1800 m2 grote werkplaats beschikt over een proefveld tot 2 x 10 kV draai- en freesbanken voor de mechanische bewerking, vijf wikkelmachines voor rond- en profielkoper, twee droog- en uitbrandovens, een drukimpregneerinstallatie voor het wikkelen conform isolatieklasse H en een balanceerbank met een capaciteit voor het bewerken van materiaal tot 4 m lengte.

Ook zijn deskundige personeelsleden overgenomen waardoor Baumüller een tweede wikkelafdeling met ervaren wikkelaars kon inrichten. Zij beschikken over de kennis om alle nog in de handel zijnde AC- en DC-servomotoren te kunnen bewerken.

 

http://www.baumuller.nl

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb