Laatste nieuws:

12 juni 2008 23:05

Veranderingen bij Belpa

Er gaat het nodige veranderen bij Belpa transformatoren.

Belpa in Harderwijk'
Belpa in Harderwijk
1/1
Meer over
Personen

De functie van directeur wordt overgenomen door de heer Barten; hij is al enige tijd als verkoopleider bij Belpa werkzaam. Hij is goed bekend in de elektrotechnische branche en deskundig met de bedrijfsvoering. De formele en definitieve overdracht vindt in september plaats; tot die tijd vindt de overdracht van taken en verantwoordelijkheden plaats. Vanaf september verzorgt Roukema voor Belpa voornamelijk nog promotionele activiteiten (parttime). Op deze wijze blijft de in al die jaren opgedane kennis en ervaring volledig binnen het bedrijf.

Naast zijn werkzaamheden voor Belpa zal hij onder de naam Roukema Support+Informatie in beperkte mate ook andere bedrijven zijn diensten aanbieden.

Daarnaast wordt de komende tijd gebruikt om het Belpa-team op verschillende afdelingen te versterken, waarbij de uitbreiding van de verkoopactiviteiten hoog op de lijst staat.
Edwin Bultman krijgt de functie van Sales engineer EMT op het gebied van de elektro-medische installatietechniek.
Alexander Coulier zal zich als senior-account manager IP toeleggen op de verkoop van industriele produkten; hij is verantwoordelijk voor de verkoop van alle producten en heeft contacten met (potentiele) afnemers op alle markten met uitzondering van de elektromedische installatietechniek.

http://www.belpa.nl/

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb