Laatste nieuws:

19 augustus 2013 11:25

Yaskawa Techniek Dagen

Op dinsdag 22 en woensdag 23 oktober organiseren Yaskawa en Vipa in samenwerking met hun partner MCA de Yaskawa Techniek Dagen. Tijdens dit evenement zal er een grote verscheidenheid aan demo’s van robotica- en motiontoepassingen te zien zijn en draait het om de interactie tussen de verschillende technieken.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Naast ontwikkelingen uit de bestaande divisies zullen ook de eerste resultaten van de integratie van Yaskawa en VIPA worden getoond. Daarbij is de duidelijke richting een steeds verdere integratie van de verschillende platforms, zodat het voor machinebouwers en eindgebruikers steeds gemakkelijker wordt om de verschillende technieken te integreren en te beheren.

"Connectivity" zal dan ook een belangrijk thema zijn tijdens dit evenement, en er zullen verschillende interessante voorbeelden en demonstraties op dit gebied te zien zijn. Er zullen "live" demonstraties gegeven worden van gebruiksvriendelijke koppelingen tussen PLC en frequentieregelingen, servobesturingen en robots.

Verder zullen er producten te zien zijn waarmee forse energiebesparingen kunnen worden gerealiseerd. Er zullen meerdere productspecialisten aanwezig zijn die vragen kunnen beantwoorden over deze nieuwe technieken. Het programma wordt gecomplementeerd met educatieve lezingen over actuele thema's op het gebied van industriële automatisering, zoals IE4 aandrijftechniek, open besturingen voor robots en ontwikkelingen in Profinet.

De Yaskawa Techniek Dagen 2013 vinden op 22 en 23 oktober plaats in NH Koningshof te Veldhoven, en zijn gratis toegankelijk. Geïnteresseerden kunnen deze data alvast reserveren in hun agenda, Yaskawa zal in de aanloop naar dit evenement nog aanvullende informatie verspreiden over het gedetailleerde programma en openingstijden.

Van onze partners meer (0)...

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb