Laatste nieuws:

12 augustus 2013 11:07

Irmato Group neemt Jentjens Machinetechniek over

Na de overname van Nieuwhof in Groningen eerder dit jaar, heeft Irmato Group, met hoofdvestiging in Stramproy en diverse vestigingen in Nederland, Duitsland en België, met ingang van 15 augustus 2013 Jentjens Machinetechniek in Veghel overgenomen.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Jentjens Machinetechniek is een machinefabriek die gespecialiseerd is in totaaloplossingen voor automatisering van montage- en producthandelingen. De organisatie is specialist in 'oriented handling'; het oppakken, verplaatsen en positioneren van diverse niet vormvaste producten.
Met deze overname zet Irmato Group een grote stap voorwaarts in het realiseren van totaaloplossingen in de machinebouw en verbreedt en versterkt daarmee de basis van het bedrijf.

De activiteiten van Jentjens worden ondergebracht in de divisie Iris van Irmato Group en zal onder de naam Irmato Jentjens Oriented Handling Systems Veghel BV met ca. 20 medewerkers starten op de bestaande locatie in Veghel. Waarbij Irmato de verwachting heeft snel door te groeien in aantal medewerkers.

De vestiging zal geleid worden door de voormalig eigenaar George Jentjens.

Van onze partners meer (0)...

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb