Laatste nieuws:

11 april 2019 10:43

Koning & Hartman sluit partnership voor adaptieve grijptechnologie

Koning & Hartman heeft een nieuw partnership met Soft Robotics. Doelstelling is om de foodsector te voorzien van pick & place oplossingen voor het grijpen van producten met wisselende vorm.

Koning & Hartman kiest voor de samenwerking met Soft Robotics, omdat dit bedrijf adaptieve grijpers ontwikkelt met de behendigheid van de menselijke hand. '
Koning & Hartman kiest voor de samenwerking met Soft Robotics, omdat dit bedrijf adaptieve grijpers ontwikkelt met de behendigheid van de menselijke hand.
1/1
Meer over
Bedrijven
Koning & Hartman kiest voor de samenwerking met Soft Robotics, omdat dit bedrijf adaptieve grijpers ontwikkelt met de behendigheid van de menselijke hand. Door de adaptieve grijpertechnologie te combineren met slimme robot packaging systemen wordt het mogelijk om variabele objecten te manipuleren. De grijper is merkonafhankelijk en kan aan elke robot gekoppeld kan worden, zo zegt de ontwikkelaar.

"Als technologiebedrijf zien wij een toenemende vraag naar adaptieve pick & place oplossingen voor producten met een verschillend formaat, gewicht, textuur en kwetsbaarheid. Met de toevoeging van de grijpertechnologie van Soft Robotics, kunnen wij adaptieve oplossingen leveren waarmee het grijpen van producten met wisselende vorm geen uitdaging meer hoeft te zijn", stelt Oswald Coene, CEO van Koning & Hartman.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb