Laatste nieuws:

, 28 februari 2024 09:31

Festo-webinar Voorspellend onderhoud met AI

Hoe ontwerp en bouw je als OEM een machine met een hogere beschikbaarheid en productiviteit? Want dat is wat de eindgebruiker vraagt. Kan kunstmatige intelligentie daar nou ook echt een rol bij spelen? Kan je met hulp van AI echt onverwachte storingen voorkomen, ongeplande stilstand te verminderen, preventief onderhoud beter plannen? Op onder andere die vragen wil Festo je dinsdag 16 april in drie kwartier een antwoord geven.

'
1/1
Festo's productmanager Peter Potters en application engineer en systeemarchitect Robin van Tongeren willen in dit webinar industriële AI concreet maken. Dat doen ze an de hand van drie centrale vragen:
  • Wat is industriële AI?
  • Waarom AI gebruiken en hoe het kan bijdragen aan de efficiënte inzet van mensen en middelen?
  • Hoe gebruik je industriële AI om efficiëntie & kwaliteit te verbeteren en stilstand te verminderen?

Potters en Van Tongeren gaan in op een fundamentele keuze waar OEM's voor staan - je eigen AI-tools ontwikkelen of ze inkopen bij een leverancier - en bekijken de voor- en nadelen van beide opties. Het webinar wordt afgesloten met een uitleg en demonstratie van de nieuwste AI-tools van Festo en hoe je die kan integreren in nieuwe en bestaande machines.

Aanmelden

Dit webinar van 45 minuten komende 16 april begint om 11.00 uur. Deelname is gratis. Schrijf je hier in en maak gebruik van de mogelijkheid om op voorhand al je vragen in te sturen. Maar die kan je ook bewaren voor tijden het webinar.
Festo mikt met ‘Voorspellend onderhoud met AI' op design- en besturingsengineers in de machinebouw en interne engineers die hun toekomstige machinebesturingsarchitecturen willen specificeren.

 

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden