Laatste nieuws:

, 20 februari 2024 12:14

Anybus bereikt Maturity Level 3 in cybersecurity

HMS Networks laat weten dat Anybus met succes de Maturity Level 3 (ML3) certificering heeft ontvangen volgens de industriële cybersecurity-standaard IEC 62443-4-1: Secure product development lifecycle requirements.

De belangrijkste betrokken bij het verkrijgen van de Maturity Level 3-cybercertificering door Anybus: (Vlnr) Björn Mattson (projectmanager); Joakim Wiberg (hoofd Technologie), Erik Asp (mangare ontwikkelproces) en Bartek S. Candell (senior vice president Control Centric).'
De belangrijkste betrokken bij het verkrijgen van de Maturity Level 3-cybercertificering door Anybus: (Vlnr) Björn Mattson (projectmanager); Joakim Wiberg (hoofd Technologie), Erik Asp (mangare ontwikkelproces) en Bartek S. Candell (senior vice president Control Centric).
1/1
De IEC 62443-4-1-certificering is onafhankelijk geauditeerd door TÜV Rheinland. Maturity Level 3 is een belangrijke mijlpaal in de cybersecurity-ontwikkelingen bij Anybus. Het benadrukt het vermogen om cybersecurity-maatregelen te integreren in activiteiten en producten. Anybus heeft de certificering ontvangen door tijdens de ontwikkeling van twee nieuwe producten aan te tonen dat de productontwikkelings- en lifecycle-managementprocessen voldoen aan de strenge criteria.

Bewijs van betrokkenheid

Bartek Candell, senior vice president Control Centric bij HMS Networks: "In de hedendaagse onderling verbonden industrie moet elk onderdeel van een netwerk worden versterkt tegen cybersecurity-bedreigingen. Bij Anybus blijven we ons inzetten om de beste en veiligste producten te leveren die onze klanten helpen bij het beschermen van hun kritische infrastructuur. Het behalen van de IEC 62443-4-1 certificering op Maturity Level 3 is een bewijs van onze betrokkenheid en het niveau waarmee we cybersecurity benaderen. Het markeert de volgende stap in ons streven om baanbrekende oplossingen te bieden voor bedrijfskritische industriële behoeften."

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (12)

22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
23 april 2024 - Stuttgart (D)
Control
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden