Laatste nieuws:

, 20 februari 2024 12:10

Ionautics 7500-ste lid EtherCAT Technology Group

De EtherCAT Technology Group (ETG) noemt het een mijlpaal in de ontwikkeling van zijn ledenbestand: Ionautics heeft zich aangemeld 7500-ste lid. Het Zweedse bedrijf ontwikkelt processen en producten binnen de dunne-film- en coatingtechnologie en is van plan daar in de toekomst de EtherCAT-veldbus bij toe te gaan passen.

Ionautics-ceo Johan Ahlström met het lidmaatschapcertificaat van de EtherCAT Technology Group. Het Zweedse bedrijf is het 7500-set lid.'
Ionautics-ceo Johan Ahlström met het lidmaatschapcertificaat van de EtherCAT Technology Group. Het Zweedse bedrijf is het 7500-set lid.
1/1
De EtherCAT Technology Group laat hoer naar eigen zeggen mee zien dat het niet alleen 's werelds grootste gebruikersorganisatie van veldbussen is, maar ook de snelst groeiende. Al meer dan 10 jaar sluiten elk jaar meer dan 400 nieuwe bedrijven en instellingen zich aan bij de ETG, die hun technologieën, processen, toepassingen en producten toekomstbestendig maken door gebruik te maken van EtherCAT.

Veldbus bij uitstek

Een van die bedrijven is dus Ionautics. Ceo Johan Ahlström: "Wij bieden de tools en expertise om te voldoen aan de toenemende eisen op het gebied van prestaties, productkwaliteit, kostenverlaging en milieuvriendelijkheid van geavanceerde materialen, waaronder dunne-filmcoatings en nanodeeltjes. EtherCAT past uitstekend bij ons en ons werk en is de veldbus bij uitstek in veel van de industrieën die wij bedienen."
Martin Rostan, uitvoerend directeur van de EtherCAT Technology Group: "We zijn verheugd om Ionautics te verwelkomen als lid 7500 in onze organisatie. Met de beslissing om EtherCAT te gaan gebruiken, zal Ionautics in staat zijn om op de lange termijn voet aan de grond te krijgen in andere industrieën die al lange tijd op deze technologie vertrouwen."

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (8)

28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Frankfurt Am Main (D)
ACHEMA
19 juni 2024 - Metaal Katthedraal, Utrecht
FEDA Business Inspiration Day
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden