Laatste nieuws:

, 18 januari 2024 10:23

Lasrobotspecialist RobWelding wint Europese ABB-award

Tijdens een online ceremonie reikte ABB Robotics-president Marc Segura samen met 3 collega's 5 awards uit. Lasrobotspecialist RobWelding won de ABB Value Provider Award 2023 in de categorie Outstanding Performance.

Karel Vlastuin (RobWelding) viert de toekenning van de ABB Value Provider Award 2023 in de categorie Outstanding Performance.'
Karel Vlastuin (RobWelding) viert de toekenning van de ABB Value Provider Award 2023 in de categorie Outstanding Performance.
Rechts
1/2

Naast deze award reikte ABB Robotics nog 4 andere awards uit aan Intec Robotics (Italië), Teqram B.V. (Nederland), Geku Automation (VK) en R. Automatic AB (Zweden). 

Antwoord op zware Europese concurrentie

In 2023 nomineerde ABB Benelux RobWelding met de volgende omschrijving: "Wij van ABB Benelux zijn erg trots op RobWelding! Eigenaar Karel van Vlastuin heeft geweldig werk geleverd door RobWelding te bouwen. 17 jaar geleden startte hij alleen en nu heeft hij 25 werknemers en verkocht in de tussentijd meer dan 120 ABB-robots, met een jaaromzet van 5,5 miljoen euro. RobWelding is voor ons erg belangrijk om antwoord te hebben op de zware concurrentie in de Europese lasmarkt. In de komende jaren willen we met RobWelding groeien als een stabiele en trouwe systeemintegrator." 

Zij aan zij met hun klanten

Op 10 januari reageerde Mindel van Gijzel, Channel Partner Specialist bij ABB, direct na de bekenmaking van de Europese ABB-awards, als volgt op het nieuws over RobWelding: "Door consequent zij aan zij te staan met hun klanten en actief mee te werken aan hun behoeften, zorgen ze ervoor dat robotlassen voor iedereen mogelijk is. RobWelding is gespecialiseerd in het leveren van standaard en op maat gemaakte booglascellen en -systemen. Hun Ready Robotic Cell is voorzien van een opbouwunit met daarop een lasrobot, waardoor alle lasposities gemakkelijk toegankelijk zijn. Verder leverde RobWelding in 2023 met succes twee uitstekende projecten op: geautomatiseerd 5G-mastlassen voor VDL Mast Solutions en een turnkey oplossing voor [trappenfabrikant] EeStairs. In 2024 gaan de spannende ontwikkelingen door met de ontwikkeling van een GoFa Welding-cel."

Goed in de markt

Karel van Vlastuin is blij met de erkenning: "RobWelding neemt al veel jaren een constante stroom aan robots en manipulatoren af bij ABB. Hier bouwen we hele mooie innovatieve projecten van, die het goed doen in de markt. We verzorgen ook de service hiervan. Zodoende is de kwaliteit van deze projecten voor ABB een hele goede reden om deze award aan RobWelding te geven."

 

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden