Laatste nieuws:

, 13 december 2023 10:26

Presentatie geven op de Hannover Messe?

Heb je iets nuttigs te vertellen te vertellen over Industrie 4.0, artificiële intelligentie & machine-learning, ‘Energy for Industry,’ CO2-neutrale productie of waterstof en brandstofcellen? Dan nodigt de Hannover Messe je uit met hun ‘Call for Papers’. De deadline voor je inzending is 12 februari 2024.

Foto: Deutsche Messe / Rainer Jensen'
Foto: Deutsche Messe / Rainer Jensen
1/1

De oproep richt zich tot elke exposant of partner die de inhoud van het forumprogramma verrijken met een presentatie op een van de vier podia

Industrie 4.0

Op de Industrie 4.0 Conference Stage presenteren automatiseringsspecialisten, softwareleveranciers en gebruikers hun oplossingen, met de focus op het volgende niveau van Industrie 4.0. Visionairs, experts en praktijkmensen presenteren actuele trends en innovaties, van ‘asset administration shells' tot OPC UA, machine-learning, cloud- en edge computing, tot data spaces.

Energie

De Energy 4.0 Conference Stage draait om energiezekerheid, klimaatneutraliteit, digitalisering van de energietransitie en duurzaamheid. De onderwerpen zijn Smart Energy voor Industrie 4.0, AI in energietechnologie, energie-efficiëntie en Circulaire economie en efficiënt gebruik van hulpbronnen.

Transformatie

De Industrial Transformation Conference Stage dient als platform voor een technologie- en industrieoverschrijdende uitwisseling van ideeën, standpunten en ervaringen: gedurende vijf dagen op de Hannover Messe worden de schijnwerpers gericht op de megatrends in de industrie. Partners en experts uit verschillende disciplines geven vorm aan een programma van hoog kaliber en presenteren use-cases, inzichten en oplossingen.

Draadloos en 5G 

De 5G & Industrial Wireless Conference Stage richt zich op langetermijn- en duurzame communicatieoplossingen voor horizontale connectiviteit en een industrieel draadloos ecosysteem. Dit onderwerp is van groot belang, omdat het nog flexibeler, autonomer en efficiënter maken van productiefaciliteiten en intralogistiek vraagt om het creëren van overeenkomstige voorwaarden.

Startups

De Industrial Startups Conference Stage biedt een platform voor oprichters van bedrijven, met de nadruk op revolutionaire oplossingen en bedrijfsmodellen voor de industrie.

 

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (5)

19 juni 2024 - Metaal Kathedraal, Utrecht
FEDA Business Inspiration Day
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden