Laatste nieuws:

, 8 juni 2022 06:48

Nieuwe directie Bosch Rexroth in Nederland

Nu per 1 juni 2022 de ‘large projects’-activiteiten van Bosch Rexroth in Boxtel zijn verkocht en definitief overdragen aan de Van Halteren Groep, vormen Arjan Coppens als algemeen directeur en Sergej Bender als financieel directeur de ‘nieuwe directie’ van Bosch Rexroth in Boxtel.

Financieel directeur Sergej Bender (l) en algemeen directeur Arjan Coppens.'
Financieel directeur Sergej Bender (l) en algemeen directeur Arjan Coppens.
1/1
Arjan is een bekende naam en al jaren verantwoordelijk voor de verkoop op de Nederlandse markt. Sergej is al jaren werkzaam binnen de Bosch Groep en werkt sinds 2021 als financieel verantwoordelijke voor Rexroth in Nederland. "Ik vertrouw volledig op de jarenlange kennis en kunde van onze medewerkers. Met de nieuwe compacte organisatie zijn we flexibel en wendbaar. Samen kunnen we alle uitdagingen aan", aldus Arjan Coppens. Beide directieleden kijken uit naar het nieuwe tijdperk en zien de toekomst ronduit zonnig in.
De nationale verkoop- en serviceorganisatie van Bosch Rexroth gaat verder als zelfstandige organisatie. De organisatie blijft zich richten op aandrijftechniek voor industriële en mobiele markten en fabrieksautomatisering in Nederland, als onderdeel van de Bosch Groep. Als specialist in aandrijven en besturen focust Rexroth zich in de toekomst naast het leveren van componenten op de complete engineering-to-order. Daarbij gaat het om het ontwikkelen, bouwen en in bedrijfstellen van aandrijf- en besturingssystemen en projecten in samenwerking met de klant.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (11)

15 april 2024 - Messe Düsseldorf
Tube
15 april 2024 - Messe Düsseldorf
wire
16 april 2024 - Veldhoven
Manufacturing Technology Conference
16 april 2024 - Veldhoven
CLEAN EVENT
22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden