Laatste nieuws:

, 2 november 2021 13:48

Automation Fair van Rockwell Automation biedt informatiesessies over industriële automatisering en digitale transformatie

Rockwell Automation houdt de 30e editie van de jaarlijkse Automation Fair geopend in virtuele vorm plaats op 10 en 11 november. Hier worden de nieuwste producten, oplossingen en diensten op het gebied van industriële automatisering en digitale transformatie gepresenteerd. De deelnemers horen uit eerste hand over ervaringen van industriële bedrijven met innovatie en kunnen daarnaast in gesprek gaan met experts van Rockwell Automation en de bedrijven uit het PartnerNetwork.

'
1/1
"In meer dan 90 product- en technologiesessies komen de nieuwste producten, technologieën, oplossingen en services aan de orde en wordt verteld hoe klanten ze kunnen gebruiken voor de ontwikkeling en inrichting van een nieuwe productie-omgeving," aldus Jan van den Bossche, EMEA Senior Director Technology & Domain Expertise bij Rockwell Automation. "Bovendien: de sessies en labs die door Rockwell Automation worden gepresenteerd, gelden als professionele ontwikkelingsuren."
Malte Dieckelmann, EMEA Regional Vice President of Software Sales bij Rockwell Automation: "Naast deze sessies krijgen de aanwezigen ook gelegenheid hands-on ervaring op te doen met de nieuwste technologie en productverbeteringen. Deze interactieve, hands-on, trainingslabs bestrijken het hele portfolio van Allen-Bradley en FactoryTalk-producten."

Perspectives

Op dinsdag 9 november gaat de Automation Fair van start met Perspectives, waar top-executives van Rockwell Automation en thoughtleaders uit de industrie hun visie geven op de toekomst van de industriële automatisering en de digitale transformatie in maakbedrijven. Perspectives, dat voorheen alleen voor de media bedoeld was, is dit jaar via een livestream en on demand ook voor alle geregistreerde deelnemers beschikbaar.

Gebruikersgroep procesoplossingen (PSUG)

Het virtuele evenement bevat ook een keynote-presentatie van de Gebruikersgroep procesoplossingen (PSUG), die inzicht geeft in de nieuwste technologieën op het gebied van procesautomatisering. PSUG wordt in samenhang met Automation Fair gehouden. Het biedt een keur aan informatiesessies over besturingsoplossingen, procesoptimalisatie, procesveiligheid en batchautomatisering.

Demonstraties en exposities

De beursvloer wordt dit jaar virtueel vanuit, en live in Houston gepresenteerd. Het evenement biedt een nieuwe, zorgvuldig samengestelde, interactieve ervaring met onder andere de presentatie door een klant waarin diens productieverhaal tot leven wordt gebracht en daarnaast meer dan 100 exposities van bedrijven uit het PartnerNetwork en van Rockwell Automation zelf. Op de beursvloer worden de technologieën met behulp van demonstraties en andere activiteiten tot leven gebracht en er zijn technische specialisten beschikbaar die met de deelnemers over de nieuwste oplossingen kunnen praten. Een online host leidt u langs de vele aantrekkelijke exposities en geeft u exclusieve toegang tot productexperts.

Industriefora

Tijdens het evenement worden tevens uiteenlopende industriefora gepresenteerd met discussies van panels bestaande uit vooraanstaande leiders uit bedrijfstakken als de automobiel- en bandenindustrie; de chemie; de energiesector, water en afvalwater; de voedingsmiddelenindustrie, de farmaceutische industrie; de metaalindustrie, mijnbouw-, cement-, olie- en gasbedrijven.

Product- en technologie-sessies

Schrijf u in voor de Automation Fair van Rockwell Automation en krijg inzicht hoe u de resultaten kunt bereiken die uw bedrijf nodig heeft. In virtuele sessies laten we zien hoe de nieuwste producten, technologieën, oplossingen en diensten u kunnen helpen uw activiteiten en processen te verbeteren, zodat u de productieomgeving van vandaag, morgen en van de toekomst kunt realiseren. Ruim 15 sessies worden na het evenement on demand beschikbaar gesteld.

bron: Rockwell Automation

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (10)

14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden